ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μαρκόπουλος εγκαθίσταται στο Παλέ, προτεραιότητα η επαφή με Μποχωρίδη

Σήμερα ο Σούλης Μαρκόπουλος αναμένεται να εγκατασταθεί στο γραφείο του στο Αλεξάνδρειο και θα εντατικοποιήσει τις επαφές του, θέλοντας άμεσα να προχωρήσει σε συμφωνίες για το ρόστερ, σε συνεννόηση πάντα με την διοίκηση.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο νέος τεχνικός του Άρη έχει ξεκινήσει ήδη την επικοινωνία του με παίκτες και εκπροσώπους παίκτων, προκειμένου να στελεχώσει το ρόστερ του Άρη για την προσεχή σεζόν.

Ο Μαρκόπουλος σχεδιάζει εντός της βδομάδας να κάνει ραντεβού καταρχήν με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, τον οποίο θεωρεί το βασικότερο κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού. Θέλει και ο ίδιος να του αναλύσει το πλάνο του, να του μιλήσει για τον ρόλο του και να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα του Άρη. Εννοείται πως συζητήσεις θα κάνει ο έμπειρος προπονητής και με τους υπόλοιπους Έλληνες του ρόστερ, Διαμαντή Σλαφτσάκη, Δημήτρη Φλιώνη, Δημήτρη Βεργίνη και Βασίλη Χρηστίδη.

Με την πρόσληψη Μαρκόπουλου ο Άρης, έστω και καθυστερημένα, έκανε το πρώτο βήμα για να αρχίσει τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν, η οποία και πάλι θα δημιουργηθεί υπό καθεστώς απαγορευτικού μεταγραφών, τουλάχιστον την δεδομένη χρονική στιγμή.

To Top