ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Μαρκόπουλος επέλεξε τον Γκάγκιτς για βασικό σέντερ – Έρχεται την επόμενη βδομάδα στη Θεσσαλονίκη!

Ο Τζόρτζε Γκάγκιτς είναι η επιλογή του Σούλη Μαρκόπουλου για την θέση του βασικού σέντερ στον Άρη την προσεχή σεζόν!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο 29χρονος Σέρβος σέντερ, με ύψος 2,10 μ., έχει συμφωνήσει σε όλα με τους κίτρινους και αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει προπονήσεις. Προφανώς και θα ανακοινωθεί επίσημα από την ΚΑΕ Άρης όταν θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών από τη FIBA.

Πρόκειται για λύση που στο μυαλό του κόουτς Μαρκόπουλου προσδίδει στον Άρη εμπειρία, ικανότητα και ασφάλεια μέσα στη ρακέτα.

Ο Γκάγκιτς είναι παίκτης που έχει παραστάσεις από το πιο υψηλό επίπεδο μπάσκετ στην Ευρώπη, έχει παίξει και στην Ευρωλίγκα, έχει αγωνιστεί σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης όπως το ισπανικό (Τενερίφη), το τουρκικό (Γκαζιαντέπ, IBB, Γκιρεσούν), το ιταλικό (Μπρίντιζι), την Αδριατική Λίγκα (Χέμοφαρμ, Παρτιζάν) και την τελευταία διετία ήταν στην Παρτιζάν, όπου είχε προπονητή τον πρώην ομοσπονδιακό Αντρέα Τρινκιέρι.

Την περσινή σεζόν είχε μέσο όρο 6,8 πόντους και 2,7 ριμπάουντ σε μικρό χρόνο συμμετοχής, σχεδόν 12 λεπτά και αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να παίξει μπάσκετ σε άλλη ομάδα.

Την προηγούμενη σεζόν (2017-18) είχε 10,1 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ κατά μέσο όρο, αγωνιζόμενος όμως 20 λεπτά σε κάθε αγώνα.

To Top