ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Μαρμπλ αποχώρησε για αγωνιστικούς λόγους, το οικονομικό είναι η νομική κάλυψη

Το οικονομικό θέμα που επικαλέστηκε ο Ντέβιν Μαρμπλ για να καταγγείλει το συμβόλαιό του με τον Άρη είναι η νομική κάλυψή του. Οι πραγματικοί λόγοι είναι αγωνιστικοί.

Ο ίδιος ο Μαρμπλ έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα, μιλώντας ως μέλος της ομάδας και εξηγούσε ότι πρέπει να συνεχιστεί η καλή δουλειά και πως η ομάδα βρίσκει ρυθμό.

Είχε προηγηθεί των δηλώσεών του τετ α τετ με τον άμεσο συνεργάτη του Δημήτρη Πρίφτη, Σάββα Καμπερίδη λίγα λεπτά μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα με τη Ναχαρίγια, στον πάγκο της ομάδας.

Ο Μαρμπλ ήταν εκνευρισμένος από τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε, θεωρώντας ότι δεν υπολογίζεται, ότι δεν έχει ρόλο και δεν παίζει πολύ. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που έδωσε εντολή στους Αμερικανούς εκπροσώπους του να προχωρήσουν στη νομική ενέργεια της καταγγελίας του συμβολαίου του με τους κίτρινους.

Βέβαια ο Άρης ήταν έκθετος νομικά λόγω του ότι δεν είχε κατοχυρώσει νομικά το χρηματικό πρόστιμο, το οποίο δεν αποδέχθηκε η πλευρά του παίκτη και έτσι αυτόματα είχε δικαίωμα να προχωρήσει σε καταγγελία για οικονομικούς λόγους, γιατί το χρονικό διάστημα που θεωρείται “απλήρωτος” ο παίκτης υπήρχε.

Ουσιαστικά αυτή η ενέργεια βάζει σε άλλη φάση την διαπραγμάτευση των δύο πλευρών για την λύση της συνεργασίας. Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν επαφές, απλώς είναι πλέον άλλη η βάση διαπραγμάτευσης, διότι ο παίκτης θα αξιώσει όλο το συμβόλαιό του.

Η πλευρά του Άρη θεωρεί ότι έχει νομικά “όπλα” που μπορεί να την δικαιώσουν αν η υπόθεση οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες, στόχος όμως είναι να μην φτάσει εκεί και να βρεθεί πιο πριν η χρυσή τομή.

To Top