ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Μαρμπλ “ντύθηκε” με τα χρώματα του Αυτοκράτορα: “Με το κίτρινο και το μαύρο θα νιώθω πολύ άνετα!” (video)

Ο Ντέβιν Μαρμπλ πάτησε Θεσσαλονίκη και ντύθηκε με τα χρώματα του Αυτοκράτορα. Ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη δήλωσε “ενθουσιασμένος για τον Άρη και τον κόσμο του”, μίλησε για τους στόχους του με την νέα του ομάδα και εξήγησε γιατί επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα στους κιτρινόμαυρους.

Τόνισε αρχικά ο Μαρμπλ: “Είμαι ενθουσιασμένος. Και αυτή η υποδοχή που έγινε από τον κόσμο μου άρεσε πολύ, ξέρω ότι είναι ενθουσιώδης και είναι κάτι που ήθελα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν”.

Ρωτήθηκε τι μπορεί να προσφέρει στον Άρη της επόμενης χρονιάς και απάντησε: “Μπορώ να παίξω καλή άμυνα, να βάλω τη μπάλα στο καλάθι, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Με τον Οκάρο Γουάιτ ήταν συμπαίκτες στο σάμερ λιγκ του Ορλάντο με τους Μάτζικ, αλλά δεν είχε την δυνατότητα να πάρει πληροφορίες για τον Άρη: “Όταν ήμασταν στο Ορλάντο δεν ήξερα ότι έπαιξε εδώ, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Οκάρο είναι εξαιρετικός συμπαίκτης”.

Σε ερώτηση γιατί αποφάσισε να παίξει στον Άρη απάντησε πως “πιστεύω ότι ο Άρης μου έδινε την ευκαιρία να προσαρμοστώ πιο εύκολα, είχα μάθει αρκετά για την ομάδα. Ξέρω ότι έχει μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ και θερμούς φιλάθλους,  είδα ότι ήταν πολύ όμορφη και η Θεσσαλονίκη και αποφάσισα να έρθω”.

Για το αν του έχει κάνει κάτι εντύπωση από όσα έμαθε τόνισε πως “μου έχουν κάνει όλα πολύ καλή εντύπωση. Από την πόλη, τον κόσμο της ομάδας… Είμαι ευτυχισμένος που έκανα αυτή την επιλογή”.

Για τα ίδια χρώματα που έχει ο Άρης και το πανεπιστήμιο της Αϊόβα: “Με το κίτρινο και το μαύρο θα νιώθω πολύ άνετα”.

Για το αν ξέρει κάποιον από τους συμπαίκτες του απάντησε πως “αυτόν που γνωρίζω είναι ο Γουίλ Κάμινγκς που έπαιξε στο Τεμπλ και την D-League. Δεν είχα την ευκαιρία να είμαι συμπαίκτης με κάποιον άλλον”.

Δείτε εδώ το βίντεο:

To Top