Ο Μαρτσέλο Αμποντάντζα στον πάγκο της Εθνικής γυναικών

Ο Ιταλός Μαρτσέλο Αμποντάντζα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών για δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ.

Η ανακοίνωση:

Η Ελληνική Oμοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καταξιωμένο Ιταλό προπονητή Μαρτσέλο Αμποντάνζα (Marcello Abbondanza). Η πρόσληψή του για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γυναικών εγκρίθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022 και θα έχει διάρκεια δύο χρόνια.

Ο Μαρτσέλο Αμποντάνζα, το βιογραφικό του οποίου καταδεικνύει το μέγεθος του νέου συνεργάτη του Εθνικού μας συγκροτήματος, έχει μοναδική εντολή να συνεχίσει την ανοδική πορεία και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την υπέρβαση στη νέα γενιά του Ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.

Οι συζητήσεις με τον Μαρτσέλο Αμποντάνζα είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και θεωρείται σημαντική επιτυχία, όχι μόνο για τη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας που δημιούργησε τις ιδανικές συνθήκες για να επιτευχθεί η νέα συνεργασία, αλλά και το πολύ καλό, πλούσιο και ποιοτικό υλικό που διαθέτει το Ελληνικό γυναικείο βόλεϊ σε όλα του τα επίπεδα.

Τις επόμενες ημέρες η Ε.Ο.ΠΕ. θα ανακοινώσει την επίσημη άφιξη του Μαρτσέλο Αμποντάνζα στην Ελλάδα για να υπογραφούν τα συμβόλαια και να ανακοινωθούν και επίσημα οι νέοι αγωνιστικοί στόχοι αλλά και οι νέοι συνεργάτες που θα τον πλαισιώνουν.

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας παραδίδει στο Ελληνικό γυναικείο βόλεϊ μία μεγάλη προσωπικότητα του παγκοσμίου βόλεϊ και εύχεται να δικαιωθούν στη πράξη οι υψηλές προσδοκίες που έχουμε όλοι μας για το αγαπημένο μας άθλημα.

To Top