Ο Ματέους δεν θέλει να πουλήσει τη φανέλα του Μαραντόνα

Ο Λόταρ Ματέους ξεκαθάρισε πως δε σκοπεύει να πουλήσει τη φανέλα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε τη θέση του και άφησε αιχμές κατά του Στιβ Χοτζ, ο οποίος αποφάσισε να πουλήσει τη φανέλα του Αργεντινού, που είχε από τον προημιτελικό της ίδιας διοργάνωσης, όταν ο Μαραντόνα είχε σημειώσει το γκολ του αιώνα, αλλά και το χέρι του Θεού. Ο 61χρονος πλέον Ματέους δήλωσε στην εφημερίδα «Daily Mail», πως δε σκέφτηκε ούτε μια φορά το ενδεχόμενο πώλησης της συγκεκριμένης φανέλας.

Χαρακτηριστικά, ο Ματέους δήλωσε: «Όχι, δε θα την πουλούσα ούτε για 8 εκατομμύρια ευρώ. Στα 36 χρόνια δε σκέφτηκα ποτέ: “θέλω λεφτά για αυτή τη φανέλα”. Ήταν χαρά μου να τη δώσω πίσω στον κόσμο της Αργεντινής. Ο Ντιέγκο είναι θεός στην Αργεντινή, γι’ αυτό ήταν σημαντικό να τους δώσω τη φανέλα. Ο Ντιέγκο κυριαρχούσε στα παιχνίδια, τα έκανε όλα. Αν είχαμε φτάσει στην παράταση, θεωρώ ότι θα είχαμε κερδίσει. Αλλά ακούστε, η καλύτερη ομάδα και ο καλύτερος παίκτης κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο».

To Top