ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ματέο Γκαρσία ορεξάτος και μαχητικός, φώναξε παρών!

Κατά γενική ομολογία ο Ματέο Γκαρσία δεν είναι αυτός που θέλει ο ίδιος, αυτός που επιθυμεί η ομάδα, αυτός που περιμένει ο κόσμος, με την γενικότερη παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα.

Έχοντας αγωνιστεί σε 16 αγώνες πρωταθλήματος (σύνολο 941 λεπτά) και σ’ έναν του κυπέλλου (54 λεπτά) ο Αργεντίνος είχε συνολικά χαμηλές “πτήσεις” και όχι άδικα προβλημάτισε με την απόδοσή του. Δεν είναι τυχαίο, ότι ενώ πριν από δυο χρόνια φεύγοντας από τον Άρη έφυγε ως πρώτος σκόρερ πετυχαίνοντας 11 γκολ, μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Μέσα σε αυτό πλαίσιο κι ενώ έγιναν πολλές συζητήσεις ανάμεσα στον ίδιο και τον Άκη Μάντζιο, πρέπει να σημειωθεί ότι ξεκαθαρίστηκε η στήριξη του από την ομάδα, αλλά παράλληλα και οι απαιτήσεις που υπάρχουν.

Χθες κόντρα στην ΑΕΛ, ο Αργεντίνος ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα και ήταν από τους κορυφαίους του Άρη. Έτρεξε σε όλο το γήπεδο, ήταν ορεξάτος, μαχητικός και δημιούργησε αρκετούς κινδύνους. Έκανε πολλή δουλειά, αν και πάλι δεν βρήκε το γκολ. Το σίγουρο όμως είναι ότι με την χθεσινή του εμφάνιση φώναξε παρών και αυτό που απομένει είναι να βρει τον καλό του εαυτό, αποτελώντας έναν από τους παίκτες κλειδιά των κιτρινόμαυρων στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται.

To Top