ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Ματέο Γκαρσία πάει για του… χρόνου

Με μια ακόμη προσθήκη θα παραταχθεί ο Άρης στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, αυτή του Τζέιμς Τζέγκο, ενώ μετά και τη χθεσινή προπόνηση, όπου ο Ματέο Γκαρσία έκανε θεραπεία και ατομικό, είναι απίθανο να βρεθεί στη μάχη της Κρήτης και η επιστροφή του πάει για του… χρόνου.

Ο Αυστραλός μέσος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Ιωνικό κι επιστρέφει στην διάθεση του Άκη Μάντζιου στον αγώνα κυπέλλου.

Ο Ματέο έμεινε εκτός μάχης από τον αγώνα με τον Ιωνικό, με την ελπίδα να προλάβει να βοηθήσει τους κιτρινόμαυρους στο τελευταίο παιχνίδι του 2021 και το πιο καθοριστικό κόντρα στον ΟΦΗ στην ρεβάνς των “16” του κυπέλλου. Ήδη όλο τι ιατρικό τιμ είχε “πέσει” πάνω του για να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της Πέμπτης, όμως η χθεσινή εικόνα δεν αφήνει ελπίδες να είναι στην αποστολή που θα ανακοινώσει ο προπονητής του Άρη.

Με αυτό το δεδομένο κι εφόσον επικυρωθεί η απουσία του Αργεντίνου, αναμένεται φωνάξει παρών στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα στις 5 Ιανουαρίου.

To Top