ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Ματέο θέλει τη… ρεβάνς από τον πρώην συμπαίκτη του, Λιβάγια

Μπορεί οι Ματέο Γκαρσία και Μάρκο Λιβάγια να μην αγωνίζονται στην ίδια θέση, να μην ανήκουν σήμερα στην ίδια ομάδα, να μην έχουν την ίδια εθνικότητα, ωστόσο τους συνδέει κοινό παρελθόν.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αμφότεροι αγωνίστηκαν στην Λας Πάλμας το 2016, ο -19χρονος τότε- Ματέο Γκαρσία μεταγράφηκε στην ομάδα των Κανάριων Νήσων από την Κόρδοβα της Αργεντινής και ο -22χρονος τότε- Λιβάγια από την Ρώσικη Ρούμπιν Καζάν.

Μάλιστα συνυπήρξαν σε μια καλή χρονιά για την Λας Πάλμας, με τον παίκτη του Άρη να έχει 23 συμμετοχές και 4 γκολ και τον Κροάτη επιθετικόςτης ΑΕΚ να σκοράρει συνολικά επτά τέρματα σε 25 αγώνες σε μια σεζόν που η τότε ομάδα τους κατάφερε να παραμείνει στην Primera Division.

Την επόμενη σεζόν ο Λιβάγια βρέθηκε στην ΑΕΚ, με τον Ματέο να “τσεκάρει” το εισιτήριο του για Ελλάδα μια χρονιά αργότερα. Οι δυο τους τέθηκαν για πρώτη φορά αντίπαλοι στον πρώτο γύρο, όπου ο Άρης ηττήθηκε κάνοντας μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του σε δεύτερο ημίχρονο.

Σήμερα ο Ματέο Γκαρσία έχει την ευκαιρία σε ένα πολύ καλύτερο μομέντουμ για τον Άρη να πάρει την… ρεβάνς από τον πρώην συμπαίκτη του και να δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην δική του ομάδα.

To Top