slideshow-2

Ο Ματίγια δηλώνει στον… ξάδελφό του στην AS: “Σαν πατέρας ο Ερέρα” (photo)

Ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο θέμα έχει η ισπανική AS, όπου ο… ξάδελφος του Ματίγια αρθρογραφεί για τον Πάκο Ερέρα και φιλοξενεί την άποψη του Χαβιέ!

Η εκ των κορυφαίων ισπανικών ιστοσελίδων AS, στην ηλεκτρονική έκδοσή της, παρουσίασε ένα θέμα με προπονητές άνω των 65 ετών, που παραμένουν ενεργοί. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο πρώην τεχνικός του Άρη, Πάκο Ερέρα.

Εκείνο όμως κάνει ενδιαφέρον και ξεχωριστό το θέμα είναι ότι ο Ισπανός δημοσιογράφος που επιμελείται το θέμα ονομάζεται, Αλφρέδο Ματίγια κι όπως «αποκαλύπτει» ο ίδιος μέσα στο κείμενό του είναι ξάδελφος του ποδοσφαιριστή του Άρη, Χαβιέ! Μάλιστα για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, ζήτησε από τον μέσο του Άρη να μιλήσει για τον Πάκο Ερέρα.

Στο χαρακτηριστικό απόσπασμα αναφέρονται τα εξής:

«Κουβεντιάζοντας με τον ξάδελφό μου, Χαβιέ Ματίγια, αυτή την εβδομάδα, μεταξύ άλλων τον ρώτησα για τον Πάκο, λέγοντάς του ότι θέλω να γράψω σύντομα κάτι κι εκείνος μου είπε δυο πράγματα: «Ο Πάκο ζει για το ποδόσφαιρο. Εκτός από καλός προπονητής, το πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή είναι πως συμπεριφέρεται σαν πατέρας». Χωρίς να περιμένει, μου υπενθύμισε ότι ήταν προπονητής του στα πρώτα βήματά του στην Βιγιαρεάλ και τρεις δεκαετίες αργότερα ήταν εκείνος που τον πήρε στην Ελλάδα και τον Άρη Θεσσαλονίκης, έπειτα από σοβαρούς τραυματισμούς στα γόνατά του».

To Top