Ο Ματίγια πανηγύρισε την άνοδο στα… σαλόνια (video)

Μετά από 18 χρόνια προσμονής η Athens Kallithea επέστρεψε στην Superleague, καθώς με την ισοπαλία (1-1) κόντρα στα Χανιά στο Ελ Πάσο σφράγισε και μαθηματικά την άνοδο της στα μεγάλα σαλόνια με τον Χαβιέ Ματίγια να πρωταγωνιστεί στη φετινή επιτυχημένη σεζόν της Αθηναϊκής ομάδας.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 15ο λεπτό με γκολ του Νίλι τελικά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε στο 32ο λεπτό με κεφαλιά του Μαρότα, αποτέλεσμα που έμεινε ως το φινάλε της αναμέτρησης, με την Athens Kallithea να παίρνει την πολυπόθητη άνοδο και να επιστρέφει στην κατηγορία μετά τη σεζόν 2005-2006 όταν και είχε υποβιβαστεί από την Α’ κατηγορία.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ματίγια.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν της Καλλιθέας έχει κάνει εξαιρετικές σεζόν με την Αθηναϊκή ομάδα και μάλιστα βοήθησε τα μέγιστα στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Ματίγια σημείωσε φέτος 27 συμμετοχές σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ του πρωταθλήματος της Superleague2, ενώ είχε και 4 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

 

To Top