Ο μεγάλος Γκάνεφ δεν ξεχνά τον Άρη!

Λίγες ημέρες πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να τιμηθεί από τον Άρη στην κυριακάτικη γιορτή για τα 98α γενέθλια του συλλόγου, ο Λιούμπο Γκάνεφ, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ιστορικής κατάκτησης του πρωταθλήματος βόλεϊ του 1997, μίλησε στον «Άρης FM 92.8» για εκείνο το ανεπανάληπτο επίτευγμα…

Ο Βούλγαρος σταρ του παρελθόντος, ο οποίος είχε βοηθήσει τον Άρη να σπάσει το κατεστημένο της Αθήνας οδηγώντας για πρώτη φορά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας εκτός Λεκανοπεδίου, ξετύλιξε τις αναμνήσεις, αποκάλυψε τι σημαίνει ο Άρης για τον ίδιο και ευχήθηκε ανάλογες επιτυχίες και για το μέλλον.

Ο Γκάνεφ είπε αρχικά: «Τώρα είμαι στην Ιταλία για επαγγελματικούς λόγους. Το βράδυ θα βρεθώ στη Βουλγαρία και το Σάββατο θα είμαι στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρευρεθώ στην εκδήλωση για τα γενέθλια του Άρη την Κυριακή».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1997, σχολίασε: «Ήταν μια σημαντική χρονιά για μένα καθώς πανηγύρισα τον τίτλο με τον Άρη, ο οποίος ήταν και ο τέταρτος στην καριέρα μου. Μετά από οκτώ χρόνια ήταν η πρώτη φορά που έφευγα από την Ιταλία. Θυμάμαι την πολύ καλή και δεμένη ομάδα που είχαμε τότε. Ήταν ένας σημαντικός τίτλος, γιατί ήταν η πρώτη φορά που το πρωτάθλημα πήγε σε ομάδα εκτός Αθηνών. Πέρα όμως από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, υπήρχε και η Ορεστιάδα, η οποία ήταν πολύ δυνατή ομάδα».

Για το ότι ο ίδιος αλλά και οι συμπαίκτες του τότε θα τιμηθούν την Κυριακή από τον σύλλογο, για την κατάκτηση εκείνου του τίτλου: «Είναι μεγάλη τιμή μου που θα με τιμήσει ο σύλλογος για την προσφορά μου σε εκείνο το πρωτάθλημα. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την παρουσία μου στη Θεσσαλονίκη, όπως τις πολύ καλές σχέσεις που είχα με τους ανθρώπους της ομάδας».

Για το αν κρατάει επαφές με τους τότε συμπαίκτες του, είπε: «Έχω ακόμη επαφές με κάποιους από τους συμπαίκτες μου τότε. Ήμασταν μια δεμένη ομάδα. Μάλιστα, υπήρχε παίκτης στην ομάδα, που το πρωί δούλευε στην τράπεζα και το βράδυ προπονήσεις. Φυσικά, σημαντικό ρόλο εκείνη τη χρονιά έπαιξε και ο προπονητής, κ. Χαριτωνίδης, ο οποίος συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στη δημιουργία εκείνης της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα».

Κλείνοντας, έκανε μια ευχή για την ομάδα βόλεϊ του Άρη: «Εύχομαι να επαναληφθούν ανάλογες επιτυχίες, κυρίως για τον κόσμο, ο οποίος βοήθησε σημαντικά για την κατάκτηση του τίτλου το 1997».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top