Ο μεγάλος κι ο… εναλλακτικός στόχος των Μπρούκλιν Νετς

Στο Μπρούκλιν ονειρεύονται τον Κέβιν Ντουράντ, έχουν όμως στο μυαλό τους και ένα παιδί της πόλης, έναν σμολ φόργουορντ που όντως μπορεί να τους ανεβάσει επίπεδο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Η συμμετοχή τους στα πλέι οφ και η διαρκής αγωνιστική τους βελτίωση, έχουν μετατρέψει τους Νετς σε μια αν μη τι άλλο ελκυστική ομάδα. Ελκυστική για να την παρακολουθήσει κάποιος, ελκυστική και για να παίξει με τη φανέλα της. Στο Μπρούκλιν κοιτάζουν μπροστά και λίγες μέρες μετά από τον αποκλεισμό τους από τους Σίξερς έχουν σηκώσει μανίκια για να προετοιμαστούν για την offseason.

Ο πρώτος στόχος των Νετς θα είναι ο Κέβιν Ντουράντ, τον οποίο φυσικά θέλουν και οι Νιου Γιορκ Νικς. Γνωρίζοντας πως ο KD είναι ένας δύσκολος στόχος, ο Σον Μαρκς έχει έτοιμο το εναλλακτικό του πλάνο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Τομπάιας Χάρις. Ο 26χρονος σμολ φόργουορντ των Σίξερς έκανε φοβερές εμφανίσεις στη σειρά του πρώτου γύρου των πλέι οφ και στο Μπρούκλιν θα προσπαθήσουν να τον δελεάσουν ώστε να γυρίσει στο σπίτι του. Βλέπετε, ο Χάρις μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, ενώ η 94χρονη γιαγιά του -η οποία είναι μεγάλη φαν του μπάσκετ- ζει κοντά στο Barclays Center.

Στην όγδοη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, ο Χάρις είχε 20 πόντους με 53% στο δίποντο, 40% στο τρίποντο και 87% στις βολές, μαζί με 7.9 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ σε 82 αγώνες με τις φανέλες των Κλίπερς και των Σίξερς. Πέρυσι απέρριψε την πρόωρη επέκταση που του πρόσφερε η ομάδα του Λος Άντζελες, ουσιαστικά πέταξε 80 εκατομμύρια δολάρια και φέτος το καλοκαίρι θα προσπαθήσει να πάρει ακόμη περισσότερα σε μια ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να παίξει για πολλά χρόνια.

Πριν βρεθεί στους Σίξερς, ο Χάρις φόρεσε τις φανέλες των Μπακς, των Μάτζικ, των Πίστονς και των Κλίπερς. Έγινε draft στο νούμερο 19 από τους Μπόμπκατς το καλοκαίρι του 2011, όμως η ομάδα της Σάρλοτ τον έστειλε στο Μιλγουόκι.

To Top