ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο μεγάλος στόχος για το δικό του αθλητικό κέντρο! Εφικτός; Θα το δείξουν οι πράξεις

Το αινιγματικό ποστάρισμα του Θόδωρου Καρυπίδη με τον χάρτη του Νέου Ρυσίου έδωσε “τροφή” για πολλή… συζήτηση.

Μέσα από την προσιτή προς όλους διαδικασία των social media, o χρηματοδότης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ φανέρωσε έναν χάρτη, αεροφωτογραφία για την ακρίβεια από την περιοχή του αθλητικού κέντρου στο Νέο Ρύσιο, με φόντο το σήμα του Άρη, γεγονός που έδωσε τροφή για πολλά σχόλια.

Σε αυτό φαίνονται σχέδια με συνολικά έξι γήπεδα ποδοσφαίρου διαφόρων διαστάσεων, καθώς και ένα κτίριο, παραπέμποντας σε μελλοντικές κατασκευές νέων αθλητικών-προπονητικών χώρων.

Λίγο αργότερα, ο Βαγγέλης Παντζαρτζίδης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης και υπεύθυνος κτιριακών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ, έδωσε συνέχεια στην ανάρτηση αυτή, καθώς τόνισε πως… έρχεται σύντομα!

Είναι γεγονός ότι μεγάλος στόχος του Άρη ήταν, είναι και θα είναι να αποκτήσει το δικό του αθλητικό κέντρο. Εφικτός; Θα το δείξουν οι πράξεις. Προς το παρόν υπάρχει μια τέτοιου είδους προσέγγιση που δίνει ένα στίγμα. Αλλά μέχρι εκεί. Ούτε υπερβολές, ούτε βιασύνες. Η δημιουργία του σίγουρα θα ανεβάσει επίπεδο τον σύλλογο, ενώ σημαντικό είναι να υπάρξει μέριμνα και για τις ακαδημίες να έχουν το δικό τους “σπίτι”.

Στο παρελθόν υπήρξαν αναφορές σε προθέσεις εκμετάλλευσης της περιοχής γύρω από το παρόν αθλητικό κέντρο, την στιγμή πάντως, που παραμένει προσημειωμένο λόγω των χρεών της χρεωκοπημένης παλιάς ΠΑΕ.

 

 

To Top