ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο μεγάλος τραυματισμός που απέφυγε ο Ιντέγε, το άγχος του για την ομάδα και το Ντουμπάι…

Ο Μπράουν Ιντέγε είναι ο μεγάλος άτυχος του Άρη το τελευταίο διάστημα, καθώς τραυματίστηκε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, αν και στάθηκε… τυχερός μέσα στην ατυχία του, διότι απέφυγε ένα πολύ σοβαρό και επώδυνο τραυματισμό!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Όλα δείχνουν πως ο Νιγηριανός επιθετικός εκτός από τα ματς με την Ξάνθη και τον Παναιτωλικό, θα χάσει και τα επόμενα και ίσως αν σταθεί τυχερός με την αποθεραπεία του να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ειδάλλως θα είναι έτοιμος για τα play offs.

Τα χειρότερα όμως αποφεύχθηκαν στην περίπτωσή του, καθώς υπήρχε ο φόβος στις τάξεις του Άρη μέχρι και για ρήξη χιαστού! Ωστόσο, τα αποτελέσματα της μαγνητικής, καθησύχασαν τόσο τον ίδιο, όσο και τους “κιτρινόμαυρους”…

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, την αποθεραπεία του να την κάνει στο Ντουμπάϊ. Εκεί όπου βρίσκεται ο προσωπικός του γιατρός. Ο Νιγηριανός θα συζητήσει με τους ανθρώπους του Άρη, ώστε να πάρει την άδεια, να βρεθεί στο Ντουμπάϊ για μία ή δύο εβδομάδες και να ξεκινήσει εκεί την αποθεραπεία του.

Ελπίδες να επιστρέψει νωρίτερα, από τις τέσσερις ή πέντε εβδομάδες υπάρχουν, καθώς είναι σε άριστη φυσική κατάσταση, κάτι που θα τον βοηθήσει σημαντικά στο να ξεπεράσει το πρόβλημα στην γάμπα.

Ο ίδιος πάντως δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει σύντομα, καθώς θέλει να βοηθήσει την ομάδα του. Μάλιστα, στο στενό του περιβάλλον, δεν έκρυψε το άγχος του, καθώς δεν θέλει με τον τραυματισμό του να επηρεάσει την εικόνα της ομάδας.

Τα παιχνίδια είναι αρκετά δύσκολα όπως τόνιζε και θα ήθελε να είναι μαζί τους για να τους βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις, διότι η επίτευξη των στόχων της ομάδας, είναι και ο δικός του μεγάλος φετινός στόχος.

 

 

To Top