Ο μεγάλος Χιμένεθ στο PRESSARIS για τον Άρη!

Ο Αντρές Χιμένεθ είναι μια από τις μεγάλες προσωπικότητες της Μπαρτσελόνα της δεκαετίας του ’80, της ομάδας που αντιμετώπιζε ο “Αυτοκράτορας” Άρης στο κύπελλο πρωταθλητριών. Το PRESSARIS εντόπισε τον Καταλανό στην Κωνσταντινούπολη, όπου και βρίσκεται για να παρακολουθήσει το φάιναλ φορ με την αγαπημένη του ομάδα.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Χιμένεθ είναι σήμερα 50 χρόνων. Η ζωή του μοιάζει με… βιβλίο, του οποίου οι σελίδες είναι γραμμένες με μεγάλες στιγμές με την Μπαρτσελόνα. Σε αυτές οι αναμετρήσεις κόντρα στον μεγάλο της εποχής Άρη του Νίκου Γκάλη, του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Γιάννη Ιωαννίδη και των άλλων μεγάλων άσων είναι πολλές και χαρακτηριστικές. 

Όταν τον συναντήσαμε στους δρόμους της… αχανούς Κωνσταντινούπολης νιώσαμε έκπληξη αρχικά, αλλά και χαρά που βρεθήκαμε μπροστά σε μια τέτοια μπασκετική προσωπικότητα. 

Δεν χάσαμε την ευκαιρία να του μιλήσουμε. “Δεν είμαι και πολύ καλά μετά από τη χθεσινή μας ήττα”, μας είπε ο Χιμένεθ που απολάμβανε την βόλτα του με την σύζυγό του στους δρόμους γύρω από την Αγιά Σοφιά σήμερα το μεσημέρι. Ο Χιμένεθ δέχτηκε με ευχαρίστηση να φωτογραφηθεί με Έλληνες που τον “ανακάλυψαν” και όταν το PRESSARIS του υπενθύμισε τις κόντρες του Άρη με τη Μπαρτσελόνα, ο ίδιος ρώτησε: “Πως παίζει ο Άρης; Σε τι κατάσταση είναι;”, δείχνοντας ενδιαφέρον για τον μεγάλο αντίπαλό του πριν από 20-25 χρόνια.

Στην Ισπανία και ειδικότερα στη Βαρκελώνη, ο μπασκετικός Άρης παραμένει ψηλά στην εκτίμηση όλων. Και ο Χιμένεθ δεν έχασε την ευκαιρία να μας το επισημάνει επανειλημμένως!

To Top