«Ο Μελισσανίδης και ο Σαββίδης “λαδώσανε” όλα τα σωματεία» (video)

O πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, Απόστολος Ντίνας κατά την διάρκεια δημοτικού συμβουλίου κατήγγειλε «λάδωμα» των σωματείων στην Αιτωλοακαρνανία!

Στο δημοτικό συμβούλιο, του Δήμου Ξηρομέρου στην Αιτωλοακαρνανία, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, Απόστολος Ντίνας κατήγγειλε «λάδωμα» όλων των σωματείων από τους Μελισσανίδη και Σαββίδη. Ο Απόστολος Ντίνας προχώρησε σε αυτή την καταγγελία όταν το θέμα που συζητιόταν είχε να κάνει με την επιτροπή αγώνα κατά των χωροθετήσεων ιχθυοκαλλιεργειών στην περιοχή, σύμφωνα με το agriniopress.gr.

Ο Απόστολος Ντίνας, πάνω στον εκνευρισμό του, θέλησε να αναδείξει τα όσα δεν είχε κάνει ως αθλητικός παράγοντας του Ηρακλή Αστακού! Για την ακρίβεια ανέφερε ως παράδειγμα περιστατικό που θέλησαν να τον δωροδοκήσουν αλλά ο ίδιος αρνήθηκε…

«Αν έχεις διαφορετική γνώμη ή διαφορετική προσέγγιση ή τα πήρες ή σε λαδώσανε ή δεν ξέρω τίποτα άλλο. Τα ακούμε καθημερινά και μας έχετε ξεφτιλίσει σε όλη την περιοχή επειδή έχουμε διαφορετική άποψη. Θέλω να ξέρετε, για το ακέραιο του χαρακτήρα μου, ότι όταν μου δίνανε εμένα 100 χιλιάδες για να είμαι υποψήφιος τους τα πέταξα στην μούρη και οι άλλοι μου δίνανε 30. Εγω δεν τα πήρα ποτέ. Να καταλάβουν ποιος είμαι.

Οταν ήμουν πρόεδρος του Ηρακλή Αστακού και ο Μελισσανίδης και ο Σαββίδης λαδώσανε όλα τα σωματεία, το μόνο σωματείο που δεν τα πήρε και έβγαλε ανακοίνωση ήταν ο Ηρακλής Αστακού. Καταλάβατε ποιος είμαι εγώ και με ποιον έχουν να κάνουν οι κύριοι αυτοί;

Σαν πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, προσέφερα πάνω από 10 χιλιάδες από την τσέπη μου. Κι αυτή η επιτροπή αγώνα δεν μπορούσε να πληρώσει 150 ευρώ για δύο αφίσες κι ένα πανό. Αυτοί είναι οι κύριοι που μας κατηγορούν σήμερα», είπε ο Απόστολος Ντίνας.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε τα όσα είπε ο Απόστολος Ντίνας.

To Top