Ο… μεταγραφικός αγώνας συνεχίζεται: «Ρέστα» για Τζανακάκη σκέψεις για Σαρρή

Ο Άρης συνεχίζει τις μεταγραφικές αναζητήσεις του και η ερχόμενη εβδομάδα χαρακτηρίζεται καθοριστική για την ολοκλήρωση των επαφών με τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τους κίτρινους και με τους οποίους οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.   
Ο Άρης δεν παρατάει την περίπτωση του Μανώλη Τζανακάκη παρόλο που οι άνθρωποι του Εργοτέλη παρουσιάστηκαν αρνητικοί στην αρχική πρόταση του Άρη για την απόκτηση του 21χρονου οπισθοφύλακα. Για τα σημερινά δεδομένα της ΠΑΕ η οικονομική προσφορά των 50.000 ευρώ αποτελεί ίσως πολυτέλεια με την ομάδα της Κρήτης να δικαιούται το 25% των χρημάτων από πιθανή μεταπώληση του παίκτη.
Το θέμα «κολλάει» εξ αρχής στον προπονητή του Εργοτέλη Σίνιτσα Γκόγκιτς, ωστόσο η δεινή οικονομική κατάσταση της ομάδας δεν αποκλείεται να αλλάξει τα δεδομένα. Παράλληλα, η άποψη που επικρατεί μεταξύ των ανθρώπων της διοικούσας επιτροπής των κρητικών είναι να μην αποδυναμωθεί με κανένα τρόπο ο σύλλογος στην προσπάθεια που καταβάλει για επιστροφή στην Σούπερ λίγκα.
Ο Άρης από την πλευρά του θα κάνει νέα κρούση -πιθανόν την τελευταία- για να φέρει τον Τζανακάκη στην Θεσσαλονίκη, πράγμα που θα διαφανεί οριστικά τις επόμενες ημέρες, το αργότερο έως την Τετάρτη.
Την ίδια ώρα, η εξέλιξη στο θέμα Παντίδου φέρνει ξανά στο προσκήνιο την περίπτωση του Γιώργου Σαρρή. Εδώ τα πράγματα είναι σχετικά πιο βατά, δίνοντας στον Άρη την δυνατότητα να διαπραγματευτεί «πακέτο» την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών. Να σημειωθεί πως ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα έχοντας δυσκολίες με την αδειοδότηση και γενικότερα με την λειτουργία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.
Εκτός των άλλων, οι κίτρινοι κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμα νεαρού ποδοσφαιριστή. Η συγκεκριμένη περίπτωση απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και για τον λόγο αυτό λειτουργούν με μυστικότητα και προσεγμένα βήματα.
To Top