Ο Μητρούδης επιστρέφει στο μπάσκετ!

Ο Θεόφιλος Μητρούδης επιστρέφει στο μπάσκετ και αγοράζει τον Ίκαρο! Η συμφωνία με τον Δημήτρη Αγγελόπουλο έκλεισε και θα ενεργοποιηθεί από τη νέα σεζόν με πρώτες κινήσεις τη μετακόμιση της ομάδας στο κλειστό του Ελληνικού και την πρόσληψη ως προπονητή του Στέργιου Κουφού.

Ο Θεόφιλος Μητρούδης ήταν πρόεδρος στον Άρη τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’90 και συνέδεσε το όνομά του με την αποχώρηση του Νίκου Γκάλη από την ομάδα και ουσιαστικά το τέλος της “αυτοκρατορίας” του. Όταν σταμάτησε να ασχολείται με τα διοικητικά του Άρη, εξαφανίστηκε από το μπασκετικό προσκήνιο για να επανέλθει τώρα. Σε άλλη πόλη και σε άλλη ομάδα.

Το Basketnews σας είχε προϊδεάσει εδώ και περίπου 20 ημέρες για την διαπραγμάτευση του νυν ιδιοκτήτη του Ικάρου, Δημήτρη Αγγελόπουλου, με τον επιχειρηματία. Άλλωστε ο Αγγελόπουλος είχε δηλώσει ευθέως στην ιστοσελίδα μας ότι αναζητούσε νέον ιδιοκτήτη ώστε να του μεταβιβάσει την ομάδα μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Η συμφωνία με τον Μητρούδη πρέπει πλέον να θεωρείται δεδομένη. Η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ θα γίνει δωρεάν, όπως είχε δεσμευθεί εξ αρχής ο Αγγελόπουλος, και η μόνη υποχρέωση του νέου ιδιοκτήτη είναι να καταβάλει νέα εγγυητική επιστολή 100.000 Ευρώ για να αντικαταστήσει την ισόποση υπάρχουσα, την οποία θα αποσύρει ο νυν ιδιοκτήτης.

Στο πόστο του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ θα τοποθετηθεί ο ατζέντης Δημήτρης Μπούρας, που έπαιξε ρόλο στην ολοκλήρωση του deal, ενώ προπονητής θα είναι ο Στέργιος Κουφός.

Ωστόσο η πρώτη κίνηση του Θεόφιλου Μητρούδη θα είναι η μετακόμιση της ομάδας στο κλειστό του Ελληνικού. Αν και γνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν για την αξιοποίηση του συγκεκριμένου γηπέδου, εντούτοις το σχέδιό του περιλαμβάνει τη μετατροπή του σε έναν μοντέρνο χώρο αθλητικής ψυχαγωγίας με την ομάδα του Ικάρου να βρίσκεται ασφαλώς στο επίκεντρο.

Πηγή: basketnews.gr

To Top