Ο Μητσοτάκης για τη διαιτησία και τα γήπεδα ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, καμία αναφορά στο γήπεδο του Άρη (videos)

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης  μίλησεγια το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ανάπτυξη των υποδομών στην Ελλάδα, ενώ έκανε αναφορά στα γήπεδα των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, ξεχνώντας το γήπεδο του Άρη.

“Αδιανόητο να μην μπορούμε να έχουμε καλούς διαιτητές από το εξωτερικό”, είπε σε εκπομπή του Mega, αλλά εκτίμησε όμως ότι έχουν γίνει και βήματα προόδου, αναφερόμενος στο VAR, ενώ σημείωσε ότι υπάρχει και από το εξωτερικό, από τη FIFA και την UEFA, σχέδιο εξυγίανσης του ποδοσφαίρου.

“Οι αγώνες πρέπει να γίνονται στο γήπεδο”, δήλωσε επίσης ο κ. Μητσοτάκης. Εκτίμησε ότι έχουν γίνει βήματα στο θέμα της οπαδικής βίας μετά τη δολοφονία Καμπανού.

“Οι αγώνες πρέπει να είναι στο γήπεδο, πρέπει να έχουμε αντικειμενικές διαιτησίες και να κερδίζει ο καλύτερος”, τόνισε ο πρωθυπουργός, ενώ απέδωσε μεγάλη σημασία και στη βελτίωση των υποδομών. Αναφέρθηκε ειδικότερα στην κατασκευή γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, με χρηματοδότηση σε μεγάλο βαθμό από το κράτος, ενώ επισήμανε ότι ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της πολιτείας για τη χωροθέτηση τη νέας Τούμπας, του γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Αποκάλυψε επίσης, ότι έχει παίξει τένις με την πρώην σύντροφο του γιου του, πρωταθλήτρια Μαρία Σάκκαρη. “Ήταν πολύ ευγενική μαζί μου”, σχολίασε προσθέτοντας: “Μου ήταν αδύνατο να αποκρούσω το δεύτερο σερβίς της”.
To Top