Ο μικρός Γκάμπριελ μάγεψε τους «μπλαουγκράνα»!

Η σημερινή μέρα στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα περιελάμβανε χαμόγελα, αστεία, πειράγματα και συγκίνηση. Ο μικρός Γκάμπριελ έκανε το όνειρο του πραγματικότητα. Συνάντησε τους παίκτες της καταλανικής ομάδας και φυσικά το είδωλο του, τον Λιονέλ Μέσι και φωτογραφήθηκε με τους «μπλαουγκράνα» στην προπόνηση τους. 

Οι ποδοσφαιριστές της «Μπάρτσα» δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν αλλά να ανταλλάξουν και… πασούλες με τον 11χρονο Βραζιλιάνο, ο οποίος όχι μόνο δεν είχε τρακ από την συνάντηση με τους «ήρωές» του αλλά ανταπέδιδε τα… πειράγματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 11χρονος Γκάμπριελ Μουνίζ γεννήθηκε χωρίς πέλματα αλλά το γεγονός αυτό δεν τον απέτρεψε από το να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Ο μικρός είναι ένα μεγάλο ταλέντο και δεν πέρασε απαρατήρητο, όταν άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» βρέθηκαν στην Βραζιλία για σκάουτινγκ.

Ο μικρός Γκάμπριελ τους εντυπωσίασε τόσο που τον πήραν μαζί τους στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, εκεί όπου παραμένει και γυμνάζεται μαζί με τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες της «Μασία». Πριν μετακομίσει στην Καταλονία, ο μικρός Βραζιλιάνος ονειρευόταν να αγωνιστεί κάποτε στην Μπαρτσελόνα.

To Top