Ο Μιλίνκοβιτς “βγάζει” 11αδα με Μαργαρίτη, “παίζει” μια θέση στα χαφ, προβάδισμα ο Ηρακλής

Από την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στο Κλεάνθης Βικελίδης θα διαφανούν εν πολλοίς τα πλάνα του Ζόραν Μιλίνκοβιτς σχετικά με το βασικό σχήμα που θα παρατάξει το απόγευμα της Κυριακής στη Βέροια.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Ο Σέρβος προπονητής δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές, ακολουθώντας τη λογική του «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει». Η μοναδική απώλεια που αφορά στον τιμωρημένο Τσουμάνη θα καλυφθεί από τον Μαργαρίτη, ενώ ουσιαστικά μια είναι η θέση για την οποία ο Μιλίνκοβιτς δεν έχει κατασταλάξει. Αυτή του δεύτερου αμυντικού χαφ.

Ο προπονητής του Άρη είναι σαφώς ικανοποιημένος από την αποθεραπεία του Γιάννη Παπαδόπουλου, ωστόσο οι πιθανότητες να πάρει τη θέση του ο Ηρακλής (όπως στη Νέα Σμύρνη) είναι περισσότερες, με δεδομένη την παρουσία του Οικονομόπουλου.

Αυτό θα διαφανεί σε μεγάλο βαθμό στη προπόνηση της Παρασκευής μια  και ο Παπαδόπουλος προέρχεται από τραυματισμό, ενώ ο Ηρακλής από την δική του πλευρά  έκανε πολύ καλό παιχνίδι στη νίκη των κίτρινων επι του Πανιωνίου βάζοντας εκ νέου υποψηφιότητα.

Σε κάθε περίπτωση, το ευχάριστο είναι πως ο Μιλίνκοβιτς βρήκε τον τρόπο να αποκτήσει εναλλακτικές λύσεις εκ των έσω, γεγονός που διευκολύνει το έργο του και κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να χαμογελούν.

 

To Top