Ο Μιλίνκοβιτς βγήκε μπροστά με ομιλία στους παίκτες: “Όποιος αγωνίζεται, δικαιώνεται και εμείς είμαστε αγωνιστές! Δεν θα λυγίσουμε…”

Ομιλία που έβγαλε αλήθεια, πείσμα, συναίσθημα, ενότητα και συσπείρωση. Τέτοια ήταν τα λόγια του Ζόραν Μιλίνκοβιτς προς τους παίκτες του στη σημερινή προπόνηση. Ο Σέρβος βγήκε μπροστά, άφησε αιχμές για τον Ουντότζι και ζήτησε από όλους, με ή χωρίς αυτόν, να μην σταματήσουν να παλεύουν, να μην λυγίσουν.

Ο Μιλίνκοβιτς στην αποψινή προπόνηση μπήκε με ορμή στα αποδυτήρια και πριν αυτή ξεκινήσει ζήτησε από τους παίκτες του να καθίσουν να τον ακούσουν. Με τη βοήθεια του Ζόραν Λόντσαρ μετέφερε το πάθος του για τη συνέχεια στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι στο τέλος έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον στηρίξουν!

Ο κόουτς του Άρη “προκάλεσε” τους πάντες στα αποδυτήρια: “Προφανώς και ξέρετε τι συμβαίνει. Εμείς όμως είμαστε πολεμιστές. Δεν έχω μάθει να τα παρατάω. Δεν θα το κάνω ούτε τώρα, εκτός κι αν είναι για το καλό του Άρη. Με ή χωρίς εμένα πρέπει να συνεχίσετε. Γι’ αυτήν τη μεγάλη ομάδα και τον θαυμάσιο κόσμο της. Μπορείτε και έχετε ψυχή”, είπε αρχικά για να συμπληρώσει στη συνέχεια αφήνοντας αιχμές για τον Σαλόζε Ουντόζι: “Δεν θα ανησυχείτε. Αν ο Ουντόζι θέλει να φύγει και δεν μπορεί στα δύσκολα δικαίωμά του. Εσείς θα μείνετε και θα παλέψετε μαζί μου. Στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Όποιος αγωνίζεται δικαιώνεται και εμείς είμαστε αγωνιστές. Σας πιστεύω και σας στηρίζω. Δεν θα λυγίσουμε…”.

Ευχής έργο είναι όλα αυτά να μετουσιωθούν σε πράξη την Πέμπτη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και να έρθει το πρώτο τρίποντο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

 

To Top