ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο μοναδικός προβληματισμός του Σκέντζου για το ρόστερ του Άρη…

Απόντος του Νίκου Αναστόπουλου που έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη και πιάνει άμεσα δουλειά, ο άμεσος συνεργάτης του τα τελευταία χρόνια, Ανδρέας Σκέντζος ήταν αυτός που παρακολούθησε τη χθεσινή προπόνηση, προετοιμάζοντας ουσιαστικά το έδαφος για τον έμπειρο κόουτς.

Τα πρώτα συμπεράσματα του 42χρονου προπονητή, τα οποία σήμερα αναμένεται να μεταφέρει στον Νίκο Αναστόπουλο, ήταν άκρως θετικά, καθώς όπως αναμενόταν διέκρινε την ποιότητα που χαρακτηρίζει πλέον το “κιτρινόμαυρο” ρόστερ.

Το μόνο που τον προβλημάτισε ήταν τα επίπεδα φυσικής κατάστασης αρκετών ποδοσφαιριστών του Άρη, κυρίως όσων έχουν μείνει από το περσινό ρόστερ, οι οποίοι ξεκίνησαν και διέκοψαν αιφνιδιαστικά την προετοιμασία τους στη Σερβία, ενώ στη συνέχεια προπονήθηκαν ελάχιστες φορές.

Όσον αφορά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, έγινε αντιληπτό από τον νεαρό προπονητή, ότι βρίσκονται μία ταχύτητα πάνω από τους υπολοίπους, καθώς προέρχονται από ολοκληρωμένες προετοιμασίες με τις προηγούμενες ομάδες, ενώ έχουν κι επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους.

Για τον λόγο αυτό σήμερα και αύριο, άπαντες θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί επακριβώς το ποσοστό ετοιμότητας του καθένα, ούτως ώστε να διαμορφωθεί ανάλογο και το πρόγραμμα εκγύμνασης τους από τον Νίκο Αναστόπουλο.

To Top