Ο Μοράτα αποφάσισε να επιστρέψει στην… παλιά του αγάπη με μεγάλη μείωση μισθού

Ο Άλβαρο Μοράτα κάνει μια εξαιρετική σεζόν με την Ατλέτικο Μαδρίτης την φετινή σεζόν, καθώς έχει ήδη σκοράρει 20 γκολ σε 44 αναμετρήσεις, δείχνοντας πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όντας ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών στην Ευρώπη, βάση στατιστικών και αριθμών.

Πάντως αν και έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ατλέτικο, έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ισπανία για οικογενειακούς κυρίως λόγους. Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, ο Μοράτα ενημέρωσε την ομάδα του Σιμεόνε πως θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία, μαζί με την σύζυγο του και να συνεχίσει την καριέρα του στην Serie A.

Μάλιστα, η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι δεδομένο πως δεν θα σταθεί εμπόδιο και είναι πρόθυμη να τον αφήσει ελεύθερο για να πραγματοποιήσει την επιθυμία του.

Σε πρώτο πλάνο για την επιστροφή είναι η επιστροφή του στο Τορίνο και στην αγαπημένη του Γιουβέντους, με τον ίδιο να έχει ήδη αγοράσει εδώ και χρόνια σπίτι στην πόλη. Μάλιστα, ο Ισπανός επιθετικός είναι πρόθυμος να κάνει μια τεράστια μείωση μισθού, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο εύκολη η επιστροφή του στην Γιούβε!

To Top