ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μοριέντες διαδέχεται τον Αγκάνθο μετά το σκάνδαλο δωροδοκίας

Ο εκλεκτός της Ένωσης Παικτών στην Ισπανία φέρεται να είναι ο Φερνάντο Μοριέντες, για να αντικαταστήσει τον πρώην φορ του Άρη, Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος έχει χάσει την εμπιστοσύνη μετά το σκάνδαλο δωροδοκίας.

Την επόμενη μέρα στην Ένωση Ποδοσφαιριστών της Ισπανίας ψάχνουν ήδη τα μέλη της, συνέπεια του σκανδάλου με πρωταγωνιστή τον Νταβίντ Αγκάνθο που έλαβε μεγάλες διαστάσεις στα εγχώρια ΜΜΕ.

Ο Ισπανός πρώην φορ του Άρη και νυν επικεφαλής της AFE, έχει χάσει την πλήρη αξιοπιστία του στα μάτια της συντριπτικής πλειονότητας των μελών και τα πράγματα έχουν γίνει χειρότερα για τον ίδιο μετά την μυστική παραίτηση των επίτιμων αντιπροέδρων, Χουάν Μάτα και Νταβίντ Ντε Χέα.

Σε αυτό το πλαίσιο, άπαντες θέλουν νέο πρόσωπο στην προεδρία και τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τον Φερνάντο Μοριέντες.

Ο παλαίμαχος στράικερ των Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ, Μονακό, Βαλένθια και Μαρσέιγ αποτελεί εξέχουσα φιγούρα του ισπανικού ποδοσφαίρου και φέρεται ως ο κατάλληλος για να συσπειρώσει ξανά τους επαγγελματίες παίκτες της χώρας, συγκεντρώνοντας την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των περισσότερων.

Οριστικές εξελίξεις θα ακολουθήσουν της συνάντησης του συμβουλίου της Ένωσης την ερχόμενη Παρασκευή (15/5), στην οποία δεν αποκλείεται η παραίτηση του Αγκάνθο, ο οποίος θα επιχειρήσει ύστατη προσπάθεια να ανακτήσει την κυριαρχία του μέσω πρόσληψης νέων διευθυντών.

To Top