ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

“Ο Μορόν ήταν το μεγάλο λάθος του Πελεγκρίνι”

Στο… στόχαστρο του ισπανικού Τύπου βρίσκεται ο προπονητής της Ρεάλ Μπέτις, Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος «κατηγορείται» για την απομάκρυνση του Λόρεν Μόρον.

Στο… στόχαστρο του ισπανικού Τύπου βρίσκεται ο προπονητής της Ρεάλ Μπέτις, Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος «κατηγορείται» για την απομάκρυνση του Λόρεν Μόρον. Κάτι που προφανώς δεν… χάλασε τον ΑΡΗ.

Μάλιστα, η μη «εκμετάλλευση» του Ισπανού επιθετικού, με αφορμή το πολύ καλό ξεκίνημά του με τους Κιτρινόμαυρους, χαρακτηρίζεται ως ένα «μεγάλο λάθος» του τεχνικού της ομάδας της Σεβίλλης.

Η ισπανική ιστοσελίδα minutod.com έχει ένα θέμα με τίτλο: «Το λάθος του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Δεν τον υπολόγιζε στην Μπέτις και τώρα λάμπει στη νέα ομάδα του», ενώ στο σχετικό ρεπορτάζ τονίζεται αρχικά:

«Μια αρκετά σημαντική ανανέωση ρόστερ πραγματοποίησε η Μπέτις στο τελευταίο μεταγραφικό παζάρι. Παρά τις δύο συνεχόμενες καλές σεζόν, η ιδέα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ήταν να φύγουν αρκετοί παίκτες και να ενσωματώσει άλλους, με στόχο να σχηματίσει μια ομάδα υψηλότερου επιπέδου. Υπό αυτή την έννοια, ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν ελήφθη υπόψη από τον προπονητή, είναι από τα «πρόσωπα» σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, λόγω της εξαιρετικής του εμφάνισης».

Στη συνέχεια αναφέρονται τα εξής: «Αυτός δεν είναι άλλος από τον Λόρεν Μορόν, τον οποίο ενημέρωσε, στα μέσα της περσινής σεζόν ότι δεν τον υπολογίζει κι ότι θα έπρεπε να ψάξει για ομάδα. Έτσι, ο Ισπανός φορ πήγε στον Αρη Θεσσαλονίκης, από την ελληνική Super League, όπου παλεύει για να είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και κάνει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να μετανιώσει για την απόφασή του».

Και καταλήγει: «Πήγε στον ελληνικό σύλλογο ως ελεύθερος παίκτης, μετά τη λήξη του έτους του συμβολαίου του με την Μπέτις και γρήγορα έγινε βασικό κομμάτι για τη νέα του ομάδα. Εκεί υπέγραψε διετές συμβόλαιο και έγινε συμπαίκτης ενός άλλου πρώην παίκτη της ομάδας της Ανδαλουσίας, του Μαρτίν Μοντόγια, ο οποίος πήγε στην ελληνική ομάδα λίγες εβδομάδες αργότερα. Έχει πετύχει 4 γκολ και είναι δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα».

To Top