Ο Μουρίνιο αποκάλυψε το τατουάζ του

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε τατουάζ τις ευρωπαϊκές επιτυχίες που είχε στην καριέρα του ως προπονητής, όπως αποκάλυψε στο Instagram του.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποφάσισε να κάνει το πρώτο τατουάζ του σε ηλικία 59 ετών. Ο τεχνικός της Ρόμα παρουσίασε το σχέδιο του τατουάζ με ποστάρισμα στο Instagram και εξήγησε τι τον οδήγησε να το επιλέξει.

Ο Πορτογάλος προπονητής έκανε στο σώμα του τις τρεις ευρωπαϊκές κούπες που έχει κατακτήσει, το Champions League (με την Πόρτο το 2004 και με την Ίντερ το 2010), το Europa League (με την Πόρτο το 2003 και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2017) και το Europa Conference League (με τη Ρόμα το 2022). Σε κάθε μία από τις κούπες υπάρχουν τα χρώματα των ομάδων με τις οποίες τις κατέκτησε.

“Αυτό είναι το τατουάζ μου. Η χαρά των Ρωμαίων με οδήγησε στο να το κάνω. Κατόπιν, σκέφτηκα κάτι ξεχωριστό, που θα τιμούσε όλους τους συλλόγους όπου κατέκτησα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Την ίδια στιγμή, ήθελα ένα μοναδικό τατουάζ, ένα που, μέχρι στιγμής, είμαι ο μοναδικός που μπορεί να το έχει. Ο Αλμπέρτο μου έδειξε ορισμένες προτάσεις, εγώ απλά άλλαξα κάποιες λεπτομέρειες. Αυτό είναι το τατουάζ μου”, έγραψε στο ποστάρισμα.

 

To Top