Ο Μουρίνιο… εξέθεσε τους παίκτες του για την εξάρτησή τους από τα κινητά (photo)

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί της Μπέρλι αλλά ταυτόχρονα βρήκε την ευκαιρία να τους επιπλήξει για την υπερβολική εξάρτησή τους από τα κινητά τηλέφωνα.

H Τότεναμ χρειάστηκε να ιδρώσει πολύ για να πάρει το τρίποντο στο “Τερφ Μουρ” και ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν δίστασε να το παραδεχτεί στο φινάλε του αγώνα, αποδίδοντας τα εύσημα για αυτό στην Μπέρνλι αλλά και στον προπονητή της, Σον Ντάις.

“Ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα, Ξέρω τον Σον, ξέρω πόσο δύσκολα κάνει τα πράγματα για τις καλές ομάδες που παίζουν επίθεση. Είναι πανέξυπνος, παίζει με αυτά που έχει στη διάθεσή και δίνω συγχαρητήρια σε αυτόν και στους παίκτες του.

Οι παίκτες μου δεν έπαιξαν το ποιοτικό ποδόσφαιρο που θέλουμε εξαιτίας της Μπέρνλι, όχι από δική μας ευθύνη. Οπότε πιστεύω ότι κάναμε ένα θετικό ματς”, δήλωσε για το ματς ο Μουρίνιο, που βρήκε πάντως έναν άλλον τρόπο για να κλέψει την παράσταση.

Χρειάστηκε απλά να ποζάρει σε μία φωτογραφία και να την ανεβάσει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. Ποια η ιδιαιτερότητα της φωτογραφίας που τραβήχτηκε μέσ από τα αποδυτήρια των σπιρουνιών λίγη ώρα μετά το ματς;

Το ότι ο special one ήταν ο μοναδικός που δεν είχε πάνω του κάποιο κινητό τηλέφωνο, σε αντίθεση με όλους τους παίκτες του ήταν πάρα πολύ απορροφημένοι με το να κοιτάζουν τα δικά τους.

“Μετά από μία μεγάλη νίκη σε ένα πραγματικά σκληρό ματς… Σημάδια των καιρών… Μπράβο παιδιά”, ήταν το σχόλιο του Μουρίνιο, θέλοντας να καταδείξει την εξάρτηση που έχουν οι επαγγελματίες αθλητές στη σημερινή εποχή από τα κινητά τους τηλέφωνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

After a great victory in a really hard match… Sign of the times ?? Well done boys #COYS

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jose Mourinho (@josemourinho) στις

To Top