Ο Μουρατίδης για το νέο ρόλο του, την σχέση του με τον Αγγέλου και την προσπάθεια του Άρη

Για τα καθήκοντά του ως operation manager, την σχέση του με τον Βαγγέλη Αγγέλου και την προσπάθεια που γίνεται στον Άρη μίλησε ο Παρασκευάς Μουρατίδης.

Σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο σάιτ του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών τόνισε:

Για την συνεργασία του με τον Άρη: “Η συνεργασία έχει ξεκινήσει μέσα από μία σχέση που έχω με τον κόουτς Αγγέλου, ο οποίος εισηγήθηκε στη διοίκηση να αναλάβω αυτό το πόστο. Μίλησα με τη διοίκηση και καταλήξαμε να αναλάβω πόστο, ώστε να προσπαθήσω με την εμπειρία μου να βοηθήσω την ομάδα στα πλαίσια των δυνατοτήτων. Η ιστορία και το όραμα του Άρη είναι μεγάλο.

Είναι καλό να μπαίνουν στις ομάδες άνθρωποι που έχουν διατελέσει προπονητές για να βοηθάνε ώστε να αποφεύγονται οι κακοτοπιές και να μειώνονται τα λάθη. Όσο θα αισθάνομαι καλά θα είμαι εδώ, αν υπάρχει κάτι που δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία μου θα δούμε τι θα γίνει”.

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου: “Τον Βαγγέλη τον γνωρίζω 30 χρόνια και δεν χρειάζεται κανείς να πλέξει το εγκώμιο του. Οι δουλειές που έχει κάνει και τα όσα έχει καταφέρει μιλάνε από μόνες τους. Όπου δούλεψε ήταν πετυχημένος. Είναι προπονητής της εργασίας και όταν κάποιος δουλεύει ανταμείβεται. Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του προσωπικότητα και αξίες. Τόσο ο Βαγγέλης όσο και εγώ είμαστε έντιμοι, ηθικοί και ειλικρινείς κι έτσι θα προχωρήσουμε. Σημασία έχει να βγει κάτι καλό για όλους”.

Για το πόστο του operation manager και τις υποχρεώσεις που έχει: “Σε ελεύθερη μετάφραση είναι ο εκτελεστικός διευθυντής. Δεν είναι οριοθετημένες οι αρμοδιότητες, όμως σίγουρα δεν θα έχει καμία σχέση μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου όπου αποκλειστικός υπεύθυνος θα είναι ο Βαγγέλης και οι συνεργάτες του”.

Για την προσπάθεια που γίνεται στον ιστορικό σύλλογο: “Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια. Το πρόβλημα είναι ότι η προσπάθεια δεν φτάνει από μόνη της αλλά και χρειάζεται και αποτέλεσμα. Εγώ ήρθα να βοηθήσω επαγγελματικά και ψυχικά.

Ο Άρης κάνει μία μεγάλη προσπάθεια και στηρίζει πολύ το ελληνικό ρόστερ. Αν αυτό περάσει με επιτυχία τότε και οι υπόλοιπες ομάδες θα ακολουθήσουν αυτό το μοντέλο.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό όλοι οι άνθρωποι του Άρη να έρθουν να βοηθήσουν από οποιαδήποτε θέση για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει μία αλλαγή σε όλα τα επίπεδα. Τρεις τομείς είναι πολύ σημαντικοί στο πρόγραμμα που έχει μπει. Το πρώτο κομμάτι είναι σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια το γήπεδο να είναι γεμάτο, το δεύτερο αφορά τα διαρκείας εκεί όπου οι φίλαθλοι θα πρέπει να πάρουν όσα περισσότερα γίνεται και τέλος θα φανεί χρήσιμο όσοι μπορούν έστω και εθελοντικά να έρθουν να βοηθήσουν”.

 

To Top