Ο Μουσιάλα πήρε από το χέρι την Μπάγερν και την οδήγησε στη νίκη επί της Βόλφσμπουργκ (video)

Με πρωταγωνιστή τον Τζαμάλ Μουσιάλα, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά δύο γκολ σε ένα ματς (15’, 37’) κι έγινε ο νεότερος που φτάνει τα 6 τέρματα στη Bundesliga, η Μπάγερν Μονάχου πήρε σπουδαίο διπλό επί της Βόλφσμπουργκ με 3-2 και απομακρύνθηκε στο +7 από τη 2η Λειψία, απόσταση μισού τίτλου με 5 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε.

Οι Βαυαροί ξεκίνησαν δυναμικά την αναμέτρηση και βρέθηκαν να προηγούνται 0-2 αρκετά νωρίς, χάρη στα γκολ των Μουσιάλα στο 15′ και του Τσούπο-Μοτίνγκ στο 24′.

Στο 35′ οι «λύκοι» μείωσαν με τον Βέγκορστ, όμως δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Μουσιάλα ανέβασε τη διαφορά των δύο ομάδων στα δύο τέρματα, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στο σύνολο του Φλικ.

Το δεύτερο μέρος η Μπάγερν το διαχειρίστηκε σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό καλά, με τον Φίλιπ να μειώνει σε 2-3 στο 54′, όμως η Βόλφσμπουργκ όσο και να πίεσε δεν μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο από το ματς.

Βόλφσμπουργκ (Όλιβερ Γκλάσνερ): Κάστελς, Μπαμπού, Λακρουά, Μπρουκς, Οτάβιο, Σλάγκερ, Γκέρχαρντ, Μπάκου (55’ Μπρέκαλο), Φίλιπ (78΄ Μπίαλεκ), Βίκτορ (60’ Ρουσιγιόν), Βέγκχορστ.

Μπάγερν (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Ερναντέζ (90+6′ Νιανγκζού), Ντέιβις, Κίμιχ, Αλάμπα, Σανέ (87’ Μαρτίνεθ), Μίλερ, Μουσιάλα (73’ Κομάν), Τσούπο-Μοτίνγκ.

To Top