ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Μουστακίδης για την σκληρή μάχη του Γιώργου: “Λίγη προσφορά χαράς στον Γολγοθά του, μακάρι να επανέλθει”

O Μπάμπης Μουστακίδης μίλησε για την αγωνιστική εικόνα του Αρη, αλλά και για την κίνηση να δωρίσει μια φανέλα της ομάδας, με τις υπογραφές των παικτών, στον Γιώργο σε ένα παιδί που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έναν πραγματικό Γολγοθά ζωής.

Μια κίνηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μετά από το email φίλου αναγνώστη του PRESSARIS και πραγματικά συγκλόνισε την οικογένεια του Άρη. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεχθήκαμε εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης κι αλληλεγγύης από αναγνώστες και φιλάθλους του Άρη, οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν να συνδράμουν από την δική τους πλευρά, για να απαλύνουν τον πόνο της οικογένειας του Γιώργου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο παλαίμαχος άσος στο “Μετρόπολις”:

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: «Η εικόνα βελτιώθηκε στα τελευταία δύο παιχνίδια. Υπάρχει ηρεμία στην ομάδα. Θέλουμε να υπάρχει μια συνέχεια και μια σταθερότητα στα αποτελέσματα και να συνεχίσει η ομάδα προς την κορυφή».

Για το τι έκανε καλό στην ομάδα: «Είναι ο συνδυασμός κάποιων πραγμάτων. Η διακοπή επηρέασε πολύ τον Άρη. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι έρχονται οι καλές εμφανίσεις και τα γκολ. Είναι ένας μαραθώνιος το πρωτάθλημα, πρέπει να υπάρχει σταθερότητα και χρειάζεται να παίρνει νίκες για να φτάσει στις δύο πρώτες θέσεις και να μην κυνηγάει αυτός τις ομάδες αλλά να τον κυνηγάνε».

Για την κίνηση να δώσει μια φανέλα του σε ένα παιδί με σοβαρό πρόβλημα υγείας: «Η πρωτοβουλία ήταν από το κοντινό περιβάλλον του Γιώργου και μου ζητήθηκε να του δώσω μια χαρά και αυτό που έγινε ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσε να γίνει. Σε συνεννόηση με την κόρη μου, αγοράσαμε μια φανέλα από την μπουτίκ και τη δώσαμε στον μικρό δίνοντας του λίγη χαρά μέσα σε όλον αυτόν τον Γολγοθά που περνά. Δεν χρειάζεται να παινευόμαστε για αυτό και μακάρι το παιδί να επανέλθει».

To Top