ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο “Μοϊκανός” blog-ΑΡΗ στο PRESSARIS: Αφουγκραστείτε την πόλη, νίκη για τον Άλκη, νίκη για τον Τόσκο, νίκη για τον λαό του Άρη

Καλησπέρα στον λαό της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ σήμερα έχουμε αγώνα κόντρα στον συμπολίτη, ο οποίος είναι ο ιδανικός αντίπαλος στο κατάλληλο χρονικό σημείο προκειμένου να αρχίσει η αντεπίθεση έτσι ώστε η ομάδα να καταφέρει το μίνιμουμ των στόχων της και να βγει στην Ευρώπη.

Πρέπει όμως άπαντες στην ομάδα να κατανοήσουν ότι το παιχνίδι δεν είναι απλά ένα ντέρμπι ή απλά ένα ματς το οποίο δίνει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πρέπει αύριο όσοι κληθούν να αγωνιστούν να είναι πανέτοιμοι ψυχολογικά για την κρισιμότητα του παιχνιδιού να μπουν με μάτι που γυαλίζει και να δώσουν το 150% των δυνατοτήτων τους.

Σε λίγες ώρες δεν κοντράρονται απλά δύο αιώνιοι αντίπαλοι, αύριο δεν κοντράρονται απλά δύο ομάδες από την ίδια πόλη, η κόντρα δεν είναι μόνο στα πλαίσια της αθλητικής αντιπαλότητας αλλά παίρνει και κοινωνικοπολιτικές προεκτάσεις. Κοντράρονται δύο αντίπαλοι που είναι τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους, καθώς έχουν άκρα αντίθετη κουλτούρα, τελείως διαφορετικό ήθος και εκφράζουν τις ακριβώς αντίθετες αξίες.

Παίκτες του ΑΡΗ βγείτε μία βόλτα στην πόλη, μιλήστε με τους κατοίκους της, αφουγκραστείτε τους, κατανοήστε το τι συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη εδώ και 10 χρόνια. Δείτε την διαφορετική αντιμετώπιση που έχουν οι δύο σύλλογοι και οι οπαδοί τους από τις αρχές της πόλης.

Δείτε την στάση που κρατάνε οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες απέναντι στον ΑΡΗ και ποια είναι η στάση τους απέναντι στον συμπολίτη. Όταν συμπεριφέρονται σαν να τους ανήκει η πόλη, σηκώνοντας σημαίες  στο δημαρχείο ή φωταγωγώντας ένα ιστορικό σημείο της πόλης όπως ο λευκός πύργος σε επιτυχίες ενός μόνο σωματείου, πηγαίνοντας σε σχολεία κάνοντας μπούλινγκ σε μικρά παιδάκια που είναι ΑΡΗΣ ευχόμενοι την πτώση του, όταν σε προεκλογικές εκστρατείες ζητάνε την ψήφο του λαού του ΑΡΗ και μόλις βγουν αδιαφορούν για αυτόν και αγωνιούν και ενεργούν για ένα και μόνο σωματείο, ή ακόμα και σε τραγικά γεγονότα όπως οι θάνατοι δύο ανθρώπων, κάποιοι που έχουν εκλεγεί με τις ψήφους ΚΑΙ των ΑΡΕΙΑΝΩΝ  να μην βγάζουν ούτε μία ανακοίνωση και κάποιοι άλλοι   να βγάζουν μία έτσι ώστε να βγουν από την υποχρέωση.

Δείτε την στάση της αστυνομίας απέναντι στους οπαδούς μας και απέναντι σε αυτούς, όπου ενώ μόλις πριν ένα εικοσιτετράωρο οπαδοί της συγκεκριμένης ομάδας δολοφόνησαν ένα αθώο παιδί ρίχνουν ποινές στους υπεύθυνους και κλείνουν συνδέσμους του ΑΡΗ και του Ηρακλή, όπου ενώ οι οπαδοί του ΑΡΗ αντιμετωπίζονται σαν τα χειρότερα σκουπίδια άλλοι προμηθεύονται πολεμοφόδια από την ΠΑΕ τους με την ΑΝΟΧΗ της αστυνομίας όπως παραδέχτηκε ένας συνάδελφός τους.

Παίκτες του ΑΡΗ αναλογιστείτε όλα τα παραπάνω, που φυσικά υπάρχουν πάρα πολλά ακόμα αλλά αν αρχίσω να τα καταγράφω δεν θα τελειώσω ούτε την Δευτέρα παρουσία, και μπείτε μέσα και κάντε το αυτονόητο, “σκουπίστε τους”.

Υ.Γ. Η νίκη πρέπει να έρθει προπαντός για τον Άλκη και τον Τόσκο…

 

To Top