ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο “Μοϊκανός” blog-ΑΡΗ στο PRESSARIS: “Ο Άρης μοίρασε απαντήσεις”

Καλησπέρα στο λαό της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ, την Κυριακή ολοκληρώθηκε ένα διάστημα 10 ημερών όπου ήταν ένα πολύ όμορφο διάστημα για τον ΑΡΕΙΑΝΟ λαό, καθώς δόθηκαν ηχηρές και αποστομωτικές απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση.

Γράφει ο “Μοϊκανός”

Αρχικά η δικαίωση του ΑΡΗ στο CAS και η επιστροφή των 6 κλεμμένων βαθμών ήταν ένα δυνατό «χαστούκι» στο αφήγημα της εξυγίανσης. Ήταν ένα δυνατό «χαστούκι» για όσους διατείνονταν ότι ο ΑΡΗΣ δεν πήγε στο CAS, μετά έβγαζαν δικούς τους νόμους και έλεγαν ότι ο ΑΡΗΣ κινδυνεύει με υποβιβασμό και τέλος προεξοφλούσαν ότι οι βαθμοί δεν επιστρέφονται, για όσους έβαζαν τους ποντιακούς συλλόγους να βγάζουν ανιστόρητες ανακοινώσεις περί αγανάκτησης και ντροπής, και για όσους επειδή πόνεσαν από την απόφαση έβγαζαν άρθρα αναφέροντας τα λάθη της ΕΠΟ γιατί δεν έκανε ένσταση προκειμένου να μπλοκάρει την προσφυγή του ΑΡΗ στο CAS.

Η απόφαση αυτή επίσης ήταν ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους θέλουν το κακό της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ ότι ο ΑΡΗΣ δεν θα τελειώσει ΠΟΤΕ. Μετά την απόφαση αυτή βλέπουμε τον τρόμο της εξυγίανσης η οποία βλέπει ότι το «έργο» δεν θα βγει ούτε φέτος, πέρσι έβαζαν τον ΑΡΗ να παίζει Δευτέρα- Πέμπτη- Κυριακή συνεχόμενα και σε βούρκους, επίσης του αρνούνταν μια αλλαγή ημέρας αγώνα με τη σύμφωνη γνώμη και της αντιπάλου ομάδας μόνο και μόνο για να είναι περισσότερο κουρασμένους, ενώ σε άλλους άλλαζαν γήπεδα ή ημέρες συμβουλευόμενοι της προβλέψεις της ΕΜΥ, αντίθετα φέτος θεώρησαν ότι είναι καλύτερα να κόψουν τα πόδια του ΑΡΗ από την αρχή με αυτή την απίστευτη τιμωρία αλλά είπαμε ο ΑΡΗΣ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει…

Πλέον με την αποκατάσταση της βαθμολογίας παρατηρούμε τον τρόμο για δήθεν εύνοια του ΑΡΗ και ότι άλλες ομάδες παίρνουν πίσω τους βαθμούς ενώ άλλες που χαριστικά άλλαξε ο νόμος για να μην πέσουν δεν δικαιώνεται η έφεσή τους.

με την νίκη του ΑΡΗ επί του Ολυμπιακού δόθηκε ακόμα μια ηχηρή απάντηση σε όσους ετοίμαζαν το γνωστό αφήγημα αλλά τελικά βρέθηκαν προ εκπλήξεως. Χτες ο ψυχωμένος ΑΡΗΣ κατάπιε τον Ολυμπιακό και του έσπασε το αήττητο. Ο ΑΡΗΣ κατατρόπωσε και τον προκλητικό Τζοβάρα ο οποίος έκανε ότι μπορούσε προκειμένου να φύγει ο Ολυμπιακός από το Χαριλάου με βαθμό ή βαθμούς.

Υ.Γ. Μήπως τελικά ο ΑΡΗΣ που ήταν -9 βαθμούς κάτω σας δεν έχασε εν τέλει την Ευρώπη;

Υ.Γ.1. Δικαίωση στο CAS είναι να βγάζει το ίδιο την απόφαση και όχι να δηλώνει αναρμόδιο και να επιστρέφει η υπόθεση πίσω…

To Top