ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο “Μοϊκανός” blog-ΑΡΗ στο PRESSARIS: “Ο Άρης που δεν θέλουμε να βλέπουμε και ο διπλός στόχος μέχρι τέλους”

Το PRESSARIS φιλοξενεί και σήμερα τον “Μοϊκανό”, ο οποίος θα αρθρογραφεί ανά τακτά διαστήματα, σχολιάζοντας την κιτρινόμαυρη επικαιρότητα.

Διαβάστε το σημερινό σχόλιο του::

Άφησα ορισμένες μέρες να περάσουν από το παιχνίδι της Λεωφόρου προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην ειπωθούν πράγματα που μόνο κακό στον σύλλογο θα έκαναν.

Αυτό που είδαμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό  δεν ήταν σε καμία περίπτωση ο ΑΡΗΣ που θέλουμε να βλέπουμε. Μπορώ να δεχτώ ότι είχαμε αρκετές και κομβικές απουσίες αλλά απουσίες είχε και ο αντίπαλος οπότε αυτομάτως παύουν να αποτελούν δικαιολογία για μία ομάδα που είναι μεγάλη, θα έπρεπε οι αντικαταστάτες τους να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά και να αποδείξουν στον προπονητή τους ότι αξίζουν μια θέση στην βασική 11αδα κάτι που δυστυχώς δεν έκαναν. Μία ήττα σε ένα παιχνίδι ντέρμπι και δη όταν αυτό είναι εκτός έδρας ενοχλεί μεν αλλά είναι μέσα στο λεγόμενο «πρόγραμμα», αυτό όμως που εξοργίζει είναι η αδιαφορία, η έλλειψη πάθους και προσπάθειας.

Παρόλα αυτά θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το ματς και να επικεντρωθούμε στην δύσκολη συνέχεια που έχουμε μπροστά μας.

Κατανοώ ότι στο μυαλό μας το κύπελλο βρίσκεται σε περίοπτη θέση καθώς αποτελεί ένα διακαή πόθο αλλά σε καμία απολύτως περίπτωση δεν θα πρέπει να αφήσουμε το πρωτάθλημα σε δεύτερη μοίρα. Το κύπελλο είναι ένας θεσμός ο οποίος δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως θεσμός των εκπλήξεων και σε μία κακή μέρα έχουν γίνει κάζα ολκής, αντιθέτως το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος 36 αγωνιστικών μέσα από τον οποίο ως συνήθως επιτυγχάνονται οι στόχοι.

Ο ΑΡΗΣ θα πρέπει και φέτος να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει την τελευταία τετραετία, δηλαδή να είναι μέσα στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο ΑΡΗΣ αν θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω θα πρέπει κάθε χρόνο να διατηρεί  τουλάχιστον τα κεκτημένα, θα πρέπει να εδραιωθεί στην σκέψη της κοινής γνώμης ότι μία θέση από αυτές που οδηγούν στην Ευρώπη κάθε χρόνο είναι καπαρωμένη από τον ΑΡΗ, οτιδήποτε άλλο στοιχειοθετεί ένα τεράστιο πισωγύρισμα.

Είναι κατανοητό ότι η μέχρι στιγμής μέτρια πορεία και η αστάθεια που χαρακτηρίζει την ομάδα να μην είναι αρεστή στον λαό αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 27 βαθμούς πάνω από ένα ανταγωνιστή της και στο -6 από την δεύτερη θέση οπότε οι αφορισμοί και η καταστροφολογία δεν έχουν απολύτως κανένα νόημα. Όπως ξαναείπα ο ΑΡΗΣ στο τέλος θα πετύχει τους στόχους του, αφού θα βρίσκεται στην 3αδα και θα είναι κυπελλούχος.

Υ.Γ. ΑΕΚ- ΠΕΡΕΑ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ για ορισμένους δεν είναι τριγωνική σχέση…. ΖΗΤΩ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ….

Υ.Γ.2 Ο Κλάτενμπεργκ θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί θα τιμωρούνται οι διαιτητές που ρωτούν γιατί δεν ορίζονται και γιατί ορίζονται οι ίδιοι 7-8 διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια.

To Top