ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Μούρτος κατέθεσε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος

Ο Σπύρος Μούρτος κατέθεσε προσφυγή κατά της ΚΑΕ Άρης προκειμένου να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα χρήματα που του οφείλονται, περίπου 65.000 ευρώ, και παράλληλα τη ελευθερία του για την επόμενη χρονιά.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο αρχηγός του Άρη δίνει τέλος στην εποχή του στους κίτρινους, καθώς και ο ίδιος θέλει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του και ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν τον είχε τα πλάνα του.

Επειδή υπάρχει ήδη μια διαδικασία διαπραγμάτευσης για τα δεδουλευμένα, ο λόγος που κατέθεσε προσφυγή έχει να κάνει με το σκεπτικό της πλευράς του παίκτη να μην “χρησιμοποιηθεί” ως μοχλός πίεσης ο ακόμα ένας χρόνο στο συμβόλαιό του.

Εφόσον κερδίσει ο Μούρτος την προσφυγή μένει ελεύθερος και θα έχει διασφαλίσει τα 65.000 ευρώ που είναι τα δεδουλευμένα από τα δύο τελευταία χρόνια.

Πάντως υπάρχει ήδη σε εξέλιξη διαπραγμάτευση για να διακανονιστεί αυτό το ποσό που προκύπτει από την εποχή της αδιαφορίας της διοίκησης Λάσκαρη.

To Top