ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Μούρτος κρατάει χαμηλά την μπάλα…

Ο Σπύρος Μούρτος κρατάει χαμηλά τη μπάλα και ορθώς πράττει. Στόχος του Άρη είναι η διατήρηση των κεκτημένων και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει, καλοδεχούμενο θα είναι, όπως είπε ο αρχηγός των κίτρινων στο αφιέρωμα στον ΕΣΑΚΕ.

Τόνισε αρχικά ο Μούρτος: “Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα. Εύχομαι να γίνει ένα πρωτάθλημα αντάξιο των υψηλότερων, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, προσδοκιών που υπάρχουν, με δεδομένη την ενίσχυση αρκετών ομάδων και δη ιστορικών, όπως ο Άρης και η ΑΕΚ. Πιστεύω ότι φέτος το επίπεδο θα είναι υψηλότερο, με τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να διατηρούν μία ποιοτική διαφορά έναντι των υπολοίπων. Θα γίνει σκληρή μάχη για τον τίτλο και την τετράδα, αλλά και σε άλλα μέτωπα, όπως η είσοδος στα πλέι οφ και η σωτηρία. Όλες οι ομάδες είναι ικανές για ζημιές”.

Για τον Άρη σχολίασε: “Έχουμε αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ σε σχέση με την περσινή σεζόν. Η ομάδα ενίσχυσε το έμψυχο δυναμικό της με καλούς ξένους και ποιοτικούς Έλληνες παίκτες. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλό και ποιοτικό μπάσκετ, όμως είναι ρίσκο να μιλάμε από τώρα για στόχους, άλλωστε οι υποχρεώσεις μας είναι αυξημένες με τους διπλούς αγώνες κάθε εβδομάδα. Αν κάτι έχουμε στο μυαλό μας, είναι η διατήρηση των κεκτημένων και βλέπουμε… Βάση μας και φέτος θα είναι η δυνατή άμυνα και μέσω αυτής θα προσπαθήσουμε να παίξουμε γρήγορα στην επίθεση, ώστε να σκοράρουμε με μεγαλύτερη άνεση”.

To Top