Ο Μπέκαμ μπαίνει στην πιάτσα των ατζέντηδων

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μέσω της Footwork Management Limited θα μπει στην αγορά του ποδοσφαίρου, λειτουργώντας και ως σύμβουλος παικτών.

O Ντέιβιντ Μπέκαμ, όπως αναφέρουν στην πατρίδα του, στοχεύει να μπει ενεργά στην αγορά των ατζέντηδων στο ποδόσφαιρο. Ο “Μπεκς” είναι διευθυντής της εταιρίας, Footwork Management Limited και μαζί με άλλους δύο άνδρες αρχίζουν να χτίζουν το πελατολόγιό τους.

Βέβαια, ο Μπέκαμ δεν μπορεί να λειτουργεί άμεσα ως εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών. Η παλιά δόξα της Γιουνάιτεντ είναι μέτοχος στην ομάδα, Σάλφορντ Σίτι, γεγονός που τον εμποδίζει από το να έχει το ρόλο του αυτού κάθε αυτού ατζέντη.

Οι δημοσιογράφοι συμπατριώτες του Μπέκαμ, σημειώνουν στα ρεπορτάζ τους ότι ο πρώην αρχηγός της εθνικής τους ομάδας θα έχει περισσότερο ρόλο συμβουλάτορα, επηρεάζοντας όσο μπορεί τις αποφάσεις των παικτών.

Μάλιστα, η Mirror υποστηρίζει ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει βάλει ήδη στο μάτι και παίκτη της Μάντσεστερ. Πρόκειται για τον πιτσιρικά, Μάσον Γκρίνγουντ. Ο 18χρονος επιθετικός έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

To Top