Ο Μπακασέτας αποχαιρέτησε και ξεκίνησε για Θεσσαλονίκη!

Ο Τάσος Μπακασέτας δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από τον Άρη, αλλά έχει πάρει ήδη τον δρόμο για την Θεσσαλονίκη, καθώς σήμερα το πρωί βρέθηκε στην προπόνηση του Αστέρα και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του “arcadia-sports.gr” “στα αποδυτήρια του Αστέρα βρέθηκε για τελευταία φορά το πρωί της Τετάρτης (15/01) ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο νεαρός επιθετικός αποχαιρέτισε συμπαίκτες και φίλους, μάζεψε τα πράγματα του και αναχώρησε με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ο Μπακασέτας ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη προκειμένου να αγωνιστεί στην ομάδα που προπονεί ο Σούλης Παπαδόπουλος για τους επόμενους 6 μήνες.

Ο Αστέρας Τρίπολης έδωσε τη συγκατάθεση του ώστε ο ποδοσφαιριστής να φορέσει τη φανέλα του Άρη ως δανεικός για έξι μήνες.

Η απόφαση του Μπακασέτα να φύγει δεν ήταν εύκολη, καθώς πήρε ένα μεγάλο ρίσκο πηγαίνοντας στην τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος στην οποία μάλιστα υπάρχουν επιθετικοί όπως ο Αγκάνθο και ο Μανιάς, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι δύσκολο να παίξει βασικός.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μπακασέτας φεύγει δανεικός. Τη σεζόν 2010-2011 είχε πάει για 6 μήνες στο Θρασύβουλο όπου έπαιξε 11 ματς και σκόραρε 1 γκολ”.

To Top