ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο μπασκετικός Άρης “γεννάει” φιλάθλους! “Ευχαριστώ” της ΚΑΕ σε γονείς και παιδιά!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είπε με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης σε γονείς και παιδιά για την αθρόα προσέλευσή τους στο Αλεξάνδρειο την φετινή χρονιά. Ο μπασκετικός Άρης “γεννάει” φιλάθλους και η νέα γενιά φιλάθλων γεμίζει το Παλέ και φεύγει με ικανοποίηση από το γήπεδο!

Όπως ανέφερε η ΚΑΕ “εκφράζει τη μεγάλη χαρά και ικανοποίησή της για την παρουσία εκατοντάδων παιδιών στο «Nick Galis Hall», ειδικά στους τελευταίους αγώνες της ομάδας μας. Αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους γονείς και τους συνοδούς των παιδιών για την αθρόα προσέλευση των τελευταίων στο γήπεδο.

Σήμερα (19/12), στον αγώνα με τον Απόλλωνα Carna, το «παρών» στο «Nick Galis Hall» έδωσαν περίπου 500 παιδιά. Πολλά στην αγκαλιά των γονιών τους, άλλα από τις Ακαδημίες όλων των αθλημάτων του Άρη, όπως και άλλων ομάδων. Η νέα γενιά φιλάθλων είναι απαραίτητο συστατικό για την αναγέννηση και την επιστροφή του Αυτοκράτορα στην ελίτ και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βλέπουμε εκατοντάδες παιδιά με τη φανέλα του Άρη στο γήπεδό μας. Το μέλλον είναι εδώ…”

To Top