Ο (μπασκετικός) ΠΑΣ τιμάει τον Ιωαννίδη!

Ο μπασκετικός ΠΑΣ Γιάννινα θα τιμήσει σήμερα τον Γιάννη Ιωαννίδη σε αγώνα παλαιμάχων στο κλειστό γήπεδο της Λιμνοπούλας, παρουσία βετεράνων παικτών, μεταξύ των και ο Γιώργος Σιγάλας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννενα για την φιλική αναμέτρηση: «Ακόμα μία μεγάλη πρωτοβουλία, αυτή τη φορά από το τμήμα μπάσκετ του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή τη φορά θα βρεθούν στα Γιάννινα οι βετεράνοι της Εθνικής μπάσκετ που θα δώσουν αγώνα με τη μικτή ομάδα μπάσκετ των Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα, το τμήμα μπάσκετ του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα στις 27 Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.30, στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας (ΕΑΝΚΙ) διοργανώνει αγώνα της μικτής ομάδας μπάσκετ της πόλης μας με την ομάδα των βετεράνων καλαθοσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδας.

Την ομάδων των βετεράνων που θα την αποτελούν μεταξύ των άλλων οι Φασούλας, Χριστοδούλου, Ρεντζιάς, Σιγάλας, Μπουντούρης, Κόρφας θα κοουτσάρει ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών, θυμίζοντας παλιές χρυσές εποχές, τότε που το μπάσκετ επί των ημερών του γνώρισε τεράστιες διεθνείς επιτυχίες, που έβγαλαν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης έξω από το στενό πλαίσιο του ελλαδικού χώρου. Για τη μεγάλη του αυτή διαχρονική προσφορά στο χώρο του μπάσκετ ο Γιάννης Ιωαννίδης, σημερινός υφυπουργός Αθλητισμού, θα βραβευτεί από τον ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα στη διάρκεια του αγώνα. Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν κορυφαίοι αθλητικοί παράγοντες της χώρας και οι αρχές της πόλης μας. Για την εκδήλωση αυτή δεν μπορεί να παραβλεφθεί η συμβολή του στελέχους του τμήματος μπάσκετ του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, κ. Σάκη Τζαλαλή”.



To Top