ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Μπελ έγινε προπονητής στο πανεπιστήμιο του Γκονζάγκα (photos)

Μέλος του τεχνικού τιμ στο πανεπιστήμιο του Γκονζάγκα αποτελεί πλέον ο Γκάρι Μπελ, ο οποίος εγκατέλειψε την ενεργό δράση στα 27 του για οικογενειακούς λόγους.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

O πρώην παίκτης του Άρη (2017-19) αποφάσισε να επιστρέψει και να παραμείνει στην πατρίδα του για χάριν της οικογένειάς του. «Δεν μου άρεσε που ήμουν μακριά από την οικογένειά μου.

Τα λεφτά ήταν καλά, δεν υπήρχε πρόβλημα με αυτό. Τα παιδιά μου μεγαλώνουν και ήθελα να είμαι κοντά τους. Να τα βλέπω έναν-δύο μήνες τον χρόνο ήταν σκληρό» είπε μεταξύ άλλων ο Μπελ σε μέσο ενημέρωσης των ΗΠΑ.

Μάλιστα στο Γκονζάγκα ο Μπελ είχε αγωνιστεί στα κολεγιακά του χρόνια από το 2011 μέχρι το 2015 και στη συνέχεια ακολούθησε ευρωπαϊκή καριέρα στην Πολωνία (Τάρνζομπεργκ και Ρόσα Ράντομ), στη Γαλλία (Σολέ) και στην Ελλάδα (Άρης).

Τα καθήκοντα του 27χρονου προπονητή, πλέον, αφορούν την εκγύμναση και προπόνηση παικτών και το σκάουτινγκ αντιπάλων με μελέτη αγώνων σε βίντεο, επικεντρώνοντας κυρίως στη δουλειά που γίνεται στα γκαρντ, θέση στην οποία έπαιζε ο ίδιος μέχρι πρότινος.

To Top