Ο Μπεν Γκόρντον συνελήφθη για κατοχή όπλου, τέταρτη σύλληψη σε έξι μήνες

Ο Μπεν Γκόρντον απασχόλησε για πολλοστή φορά τον κόσμο για τους λάθος λόγους. Ο άλλοτε NBAερ συνελήφθη σε μαγαζί με χυμούς στο Κονέκτικατ με τις κατηγορίες της οπλοκατοχής (είχε μαχαίρι και ένα stun gun) και άσχημης συμπεριφοράς.

Ο Γκόρντον βρέθηκε στο συγκεκριμένο μαγαζί και – σύμφωνα με καταγγελίες – είχε επιθετική συμπεριφορά. Αποτέλεσμα ήταν να κληθεί η αστυνομία, με συνολικά πέντε αστυνομικούς να χρειάζονται για να τον συλλάβουν.

Αυτή είναι η 4η φορά τους τελευταίους 6 μήνες που ο Γκόρντον απασχόλησε τις αρχές και συνελήφθη, ή τουλάχιστον τόσες φορές έχουν γίνει γνωστές. Τον περασμένο Οκτώβριο συνελήφθη με την κατηγορία ότι γρονθοκόπησε τον 10χρονο γιο του, έναν μήνα αργότερα συνελήφθη πάλι επειδή φέρεται να χτύπησε έναν φύλακα σε μαγαζί εστίασης και τον περασμένο Δεκέμβριο η αστυνομία τον συνέλαβε πάλι επειδή κυκλοφορούσε στο Χάρλεμ και φερόταν να προσπαθεί να τρυπήσει κόσμο με βελόνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκόρντον έχει παραδεχθεί στο παρελθόν ότι αντιμετωπίζει θέματα με την ψυχική του υγεία, γράφοντας μάλιστα και ένα άρθρο στο “Players Tribune”, όπου αποκάλυψε ότι υπήρξε μία περίοδος της ζωής του που σκεφτόταν να αυτοκτονήσει. Έκτοτε έχει ζητήσει αρκετές φορές βοήθεια, ενώ και τώρα τέθηκε ξανά υπό παρακολούθηση.

To Top