Ο Μπερλουσκόνι αποκοιμήθηκε στην κερκίδα! (photos)

Απίθανο στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια του μπαράζ ανάμεσα σε Πίζα και Μόντσα στη Serie B, με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να… συλλαμβάνεται από τον φακό να κοιμάται στην κερκίδα την ώρα που το ματς βρισκόταν στις καθυστερήσεις!

Η Πίζα έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση με γκολ στο 90′, ωστόσο ο ιδιοκτήτης των φιλοξενούμενων φάνηκε να μην ασχολείται ιδιαίτερα, παρά την τεράστια σημασία του αγώνα για τη Μόντσα.

Απίστευτα πράγματα στην Πίζα, με τη Μόντσα να επικρατεί της τοπικής ομάδας 4-3 στην παράταση και να εξασφαλίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της την άνοδο στη Serie A

Η ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι επιβλήθηκε τελικά 4-3 στην παράταση της Πίζας, εκτός έδρας, έχοντας ηττηθεί 3-2 στην κανονική διάρκεια του αγώνα – αποτέλεσμα που έφερε το έξτρα ημίωρο μετά το 2-1 του πρώτου ματς, καθώς δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Το ματς ξεκίνησε εφιαλτικά για τη Μόντσα, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 1’ από γκολ του Τορεγκρόσα, ενώ στο 9’ ήρθε το 2-0 από τον Χέρμανσον!

Ο Ματσίν μείωσε στο 20’ και ο Γκίτκγιερ φάνηκε να λυτρώνει τους φιλοξενούμενους ισοφαρίζοντας στο 79ο λεπτό, ωστόσο στο 90’ ο Μαστίνου έκανε το 3-2 και έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί, οι παίκτες του Τζιοβάνι Στρόπα βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα όχι μόνο να ισοφαρίσουν, με τον Μαρόνε (96’) αλλά και να φτάσουν στην ανατροπή, με το δεύτερο γκολ του Γκίτκγιερ στο 101’!

To Top