ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπερτόλιο έρχεται Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές, δυσκολεύει η καραντίνα στην Αργεντινή

Ο Άρης έχει σε συμφωνία για διετή συνεργασία με τον Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη για να βάλει και τυπικά τις υπογραφές στο συμβόλαιο που θα ενεργοποιηθεί μετά την άρση του ban της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Η συμφωνία του Άρη με τον Φακούντο Μπερτόλιο για διετή συνεργασία είναι δεδομένη και δεν αμφισβητείται, μια και την περασμένη Κυριακή οι δύο πλευρές “έδωσαν τα χέρια”, με τους κίτρινους να συνεχίζουν παράλληλα τις ενέργειες προκειμένου να υπάρξει άρση του ban που έχει επιβληθεί από τη FIFA, για να ολοκληρώσουν το τυπικό (αλλά απολύτως ουσιαστικό) σκέλος της συμφωνίας με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό.

Πρόβλημα πάντως αποτελεί ο τρόπος άφιξής του. Οι άνθρωποι του Άρη ψάχνουν να του βρουν τις κατάλληλες πτήσεις για την Ελλάδα, κάτι που τη δεδομένη χρονική στιγμή παρουσιάζει μια μικρή δυσκολία λόγω της καραντίνας που υπάρχει στην Αργεντινή και του περιορισμού των εναέριων μετακινήσεων.

Οι αρχές είχαν χαλαρώσει την αυστηρή καραντίνα στις αρχές του καλοκαιριού αλλά την επέβαλαν και πάλι για το διάστημα 1-17ης Ιουλίου. Η κυβέρνηση της Αργεντινής ανακοίνωσε ότι θα χαλαρώσει την καραντίνα στην πρωτεύουσα και τα περίχωρά της, παρά τον υψηλό αριθμό μολύνσεων από τον νέο κορωνοϊό. Από την Δευτέρα, τα εμπορικά καταστήματα, οι βιομηχανίες και ορισμένοι άλλοι επαγγελματικοί κλάδοι επαναλειτουργούν. Θα επιτρέπεται επίσης στους πιστούς να επισκέπτονται χώρους λατρείας και θα ξαναρχίσουν οι αθλητικές δραστηριότητες, όπως έγινε γνωστό από τον δήμαρχο του Μπουένος Άιρες Οράσιο Ροντρίγκες Λαρέτα και τον κυβερνήτη της ομώνυμης επαρχίας Άξελ Κισίλοφ.

To Top