Ο Μπιφουμά για τη ρατσιστική επίθεση στον Τετέι: “Είναι ντροπή αυτό που έγινε, έχει την υποστήριξη όλων μας”

Η κίνηση των παικτών της Κηφισιάς να φορέσουν μπλουζάκια με αντιρατσιστικό μήνυμα και το όνομα του Ανδρέα Τετέι στην προθέρμανση του αγώνα με την ΑΕΚ δεν ήταν τυχαία. Οι παίκτες των νεοφώτιστων έδειξαν (και) με αυτόν τον τρόπο πως βρίσκονται δίπλα στον συμπαίκτη τους, που κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση στο παιχνίδι με τον Βόλο, με τον Τιεβί Μπιφουμά να στέκεται στο περιστατικό στη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε στην Cosmote TV, μετά από το φινάλε της αναμέτρησης στην OPAP Arena.

Ο εξτρέμ της Κηφισιάς αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν πριν από μια βδομάδα, στον τρόπο που υποδέχθηκαν τα γεγονότα εντός των αποδυτηρίων, αλλά και στην ουσία της κίνησης να εμφανιστούν όλοι με μπλουζάκια με αντιρατσιστικό μήνυμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

“Θα ήθελα να πω κάτι πέρα από το παιχνίδι. Την προηγούμενη αγωνιστική παίξαμε εντός έδρας απέναντι στον Βόλο κι ένας συμπαίκτης μου έγινε αποδέκτης ρατσιστικής συμπεριφοράς. Δεν κατάλαβα αμέσως τι έγινε γιατί δεν μιλάω ελληνικά, αλλά είναι ντροπή αυτό που έγινε.

Κι όταν βλέπω ότι ερχόμαστε σε ένα μεγάλο γήπεδο, όπως αυτό της ΑΕΚ, και λαμβάνουμε σεβασμό από τον κόσμο, δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να γίνονται τέτοια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ανδρέας (Τετέι) είναι σαν μικρός αδελφός μου, τον στηρίζω απόλυτα. Μιλήσαμε μετά από το παιχνίδι (με τον Βόλο) που κατάλαβα τι έγινε, γιατί στην αρχή δεν είχα αντιληφθεί το περιστατικό.

Έχει την υποστήριξη όλων μας. Είμαστε όλοι μαζί στα αποδυτήρια, δίπλα στον Ανδρεα και τον στηρίζουμε. Είμαστε απλά ποδοσφαιριστές, κάνουμε μια δουλειά. Είναι ντροπή όλο αυτό που έγινε. Γι αυτό φορέσαμε σήμερα κι αυτά τα μπλουζάκια”.

To Top