ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο Μπλατ φοβόταν τον Λεμπρόν»

Ο Μπρένταν Χέιγουντ ήταν πέρσι μέλος των Καβαλίερς και έζησε από… μέσα τη συνεργασία με τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο τους, με τον Τάιρον Λιού να «προάγεται» σε head coach.

«Ο κόουτς Μπλατ φοβόταν να κάνει παρατηρήσεις στον Λεμπρόν. Σαν ρούκι προπονητής στο ΝΒΑ και με έναν παίκτη τέτοιου βεληνεκούς στην ομάδα, ήταν δύσκολο γι’ αυτόν. Μαζί με τον Τζέιμς Τζόουνς τού είχαμε πει πως δεν γίνεται όταν κάνουμε ανάλυση των αγώνων σε βίντεο να παραλείπει τα λάθη του Λεμπρόν. Δεν γίνεται να λέει στον Ντελαβεντόβα ή στον Τόμπσον πού έπρεπε να βρίσκονται ή τι έπρεπε να είχαν κάνει κι όταν ο Λεμπρόν έκανε ένα εξόφθαλμο λάθος να μην τολμά να του το πει! Γιατί όλοι τα βλέπαμε. Σε αυτή την περίπτωση χάνεις σταδιακά το σεβασμό σου στον προπονητή. Ακόμη και στην προπόνηση τού έδινε συνεχώς φάουλ υπέρ του», τόνισε ο βετεράνος σέντερ, που είναι χωρίς ομάδα.

«Από όσα ακούω, όντας πλέον έξω από την ομάδα, ο κόουτς Μπλατ έχασε τον έλεγχο της ομάδας. Υπήρχαν κάποιες διαφορές για το πώς έπρεπε να παίζει η ομάδα ή πώς δεν έπαιζε η ομάδα. Από τη στιγμή που έγιναν όλα τα παραπάνω και ο Τάιρον Λιού είχε ήδη κερδίσει πολλή δύναμη μέσα στις τάξεις του οργανισμού, είναι φυσιολογικό να γίνει αυτή η αλλαγή», πρόσθεσε.

To Top