ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Μπορίς Νταλό παίζει… streetball στο Παρίσι (photos + video)

Διασκέδαση και… μπάσκετ συνδυάζει ο Μπορίς Νταλό, συμμετέχοντας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα streetball  Quai 54” που διεξάγεται στο Παρίσι.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Πρόκειται για ένα διήμερο τουρνουά μπάσκετ του… δρόμου, που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι τέτοια περίοδο στο Παρίσι. Πρωτοξεκίνησε το 2002 και περιλαμβάνει πολύ μπάσκετ, διαγωνισμούς καρφωμάτων και… τραγούδια hip-hop.

Εκεί συγκεντρώνονται πολλοί διάσημοι καλαθοσφαιριστές ανά τον κόσμο, κυρίως γαλλικής προέλευσης και καταγωγής, με τον Μπορίς Νταλό να συμμετέχει και αυτός φέτος.

Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ του Άρη δέχτηκε την πρόσκληση από τους διοργανωτές, παίζει και απολαμβάνει το παιχνίδι στο ειδικά διαμορφωμένο ανοικτό γήπεδο του Παρισιού με φόντο τον Πύργο του Άιφελ. Ο Νταλό έχει έτσι την ευκαιρία να συνδυάσει διακοπές και μπάσκετ, έναν περίπου μήνα πριν την έναρξη της προετοιμασίας του με τους «κίτρινους».

Μαζί με τον Νταλό, βρίσκεται και ο διάσημος NBAer σέντερ -πλέον των Χόρνετς- Μπισμάκ Μπιγιόμπο, αλλά και ο Άγγελος Τσαγκαράκης του Ιωνικού Νίκαιας.

Δείτε εικόνες και βίντεο με τον Μπορίς Νταλό με το νούμερ 13 και το 9:

To Top