Ο Μποροβήλος για την υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην λίγκα, αλλά και στο θέμα του Άρη για υπαγωγή στο άρθρο 99.

Ο Μποροβήλος μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το συνέδριο που ετοιμάζει η Super League:

«Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών της Super League είναι το συνέδριο στο οποίο θα ανταλλάξουμε απόψεις με άλλες Λίγκες. Μια Λίγκα μπορεί να παραδειγματιστεί από άλλες όπως της Πρέμιερ Λιγκ, Πριμέρα Ντιβιζιόν και της Γαλλικής Λίγκας που θα παραβρεθούν. Είναι μια ευκαιρία να ανταλλάξουμε διάφορες απόψεις στον οικονομικό τομέα, στα τμήματα υποδομής, μάρκετινγκ και πολλά άλλα θέματα.

Προσπαθούμε μέσα από αυτές τις ενέργειες να ανταλλάξουμε απόψεις και να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε και να «κλέψουμε» από τις άλλες Λίγκες ώστε να το εφαρμόσουμε».

Για τις δηλώσεις του Μώραλη ό,τι υπάρχει ο κίνδυνος να τελειώσει το πρωτάθλημα της Super League με λιγότερες ομάδες από αυτές που ξεκίνησε:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί υπάρχουν ομάδες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Γίνεται προσπάθεια από τους διοικούντες των ομάδων αλλά αντιμετωπίζουν δυσβάστακτα οικονομικά προβλήματα. Έχει χτυπήσει και μεγάλες ομάδες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ανταγωνισμός. Ας ελπίσουμε ότι θα τελειώσουμε με 18 ομάδες».

Για τη θέση της Super League για την υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99:

«Εμείς αυτό που κάνουμε στο πλαίσιο της νομιμότητας είναι να βοηθήσουμε τις ομάδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και το ελληνικό ποδόσφαιρο ώστε να έχει την ανταγωνιστικότητα που πρέπει. Πιστεύω ότι είναι να γίνει για τις ομάδες αυτές, θα γίνει ώστε να έχουν την καλύτερη αντιμετώπιση από εμάς».

To Top