Ο Μπουφόν θέλει να επιστρέψει στην εθνική Ιταλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ!

Φανερώνοντας τις σκέψεις που κάνει για να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στην εθνική ομάδα της Ιταλίας, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν σκέφτεται τον Δεκέμβρη του 2022 και το Μουντιάλ του Κατάρ.

Πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε το δεύτερο και οριστικό φινάλε του από την Γιουβέντους, τουλάχιστον σε είπεδο επαγγελματία ποδοσφαιριστή, αφού για το μέλλον μάλλον θεωρείται δεδομένο ότι θα θελήσει να εμπλακεί ξανά στους «μπιανκονέρι» από άλλη θέση.

Το ενδεχόμενο της απόσυρσης απομακρύνεται πολύ γι’ ακόμα μια φορά από το μυαλό του «Τζίτζι», ο οποίος σκέφτεται ότι ιδανικά θα ήθελε να φτάσει μέχρι και τον Δεκέμβρη του 2022 και να κάνει τα πάντα προκειμένου να καταφέρει να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

«Ας δούμε αρχικά πως θα φτάσω μέχρι τον Δεκέμβρη του 2022 κι έπειτα αν κάποιος πραγματικά πιστεύει ότι μπορώ να βοηθήσω την εθνική ομάδα και αξίζω να βρεθώ εκεί, είμαι θετικός. Μου αρέσουν οι εκπλήξεις και θέλω να εκπλήξω τον ίδιο μου τον εαυτό. Η ζωή θα έπρεπε να είναι κάπως έτσι. Να ζούμε με εκπλήξεις και ενθουσιασμό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο» ήταν τα λόγια του Μπουφόν.

To Top